2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست عزیز شما التهاب مری داشتین خوب شدین

سلام عزیزم من هزارتا دکتر رفتم توصیفات گلوم ب رفلاکس نمی‌خورد اینقد گوگل سرچ کرده بودم خودم حدس زدم عفونت قارچیه از بس میسوخت لقمه نمیتونستم قورت بدم دیگ خودم واسه خودم فلوکونازول تجویز کردم ی ورق خوردم همه علائمم رفت و فهمیدم هییچ دکتری هیچی بارش نیس چقد پول دادم واسه دکترا ۴ماه زجر کشیدم میگفتم دیگ خوب نمیشم هزارتا دکتر رفتم اما قضیه رفلاکس جدا هست اونو اکثرا دارم و میدونم خوب بشو نیست هزارتا دکتر گوارش ک بری داروهاش مشخصه همشون ی مدل قرص میدن و پرهیز و جراحی ،اینم نوشتم شاید تجربم بدرد کسی خورد،من همه علائمم بعد از خوردن مترونیدازول شروع شدو خودم فهمیدم گلوم قارچی شده ب هردکتری گفتم گفت نه اگ بود تو آندوسکوپی مشخص میشا درصورتی ک واقعا بود ولی نفهمیدن، ۱۰تا آمپول حساسیت زدن بهم ی تشخیص درست ندادن ب ی مرحله ای رسیدم ک ب هیچ دکتری اعتماد ندارم