2777
2789
عنوان

حق با کدومه

120 بازدید | 25 پست

خواهرم نوجوان هست

میخواد بره خونه دوستاش

پدرم اجازه نمیده میگه خطرناکه 

هزار جور خطر و بلا هست

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم زمانی ۱۷_۱۸ سالم بود میگفتم کار اشتباهیه محدود کردن

ولی الان با این وضعی ک میبینم چاره ای نیست

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

حق با خاهرته نمیشه ک چون خطر هست آدم هیجا نره و هیچ کاری نکنهخیابون احتمال تصادف هست پس دیک ندارید ب ...

تو این دور  و زمونه به نظرتون حق ترسیدن ندارن که بچه شون بفرستن خونه غریبه که نمیشناسن؟

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

هردو حق دارن خانواده دوستشو میشناسین؟

نمی شناسه 

اگر بشناسه میزاره

ولی نمی شناسیم 

تو این دور و زمونه به نظرتون حق ترسیدن ندارن که بچه شون بفرستن خونه غریبه که نمیشناسن؟

نمیدونم واقعا 

وقتی همه دخترن و ی مهمونی دخترونس میخان چیکار کنن آخه 

خدایا شکرت بابت خانواده خوبی ک بهم دادی

منم. توش موندم 

هر دو حق دارن

ولی خب ما نمی شناسیم چ خونواده ای هستن

از اونطرف هم

خواهرم همراه با دوستاش هستن 

ولی درکل خطرناکه 

اگ یچی بریزن تو شربتشون چی

و هزار اگ دیگ

نمیدونم واقعا وقتی همه دخترن و ی مهمونی دخترونس میخان چیکار کنن آخه

هرچیزی امکان داره

دقیقا برای همینه میگم دوتاشون حق دارن

ادم می مونه واقعا 

من یکیو میشناسم میرفت خونه‌ی دوستش، بابای دوستش بهش تجاوز کرد دختره ۱۶ سالش بود

از این اتفاقات متاسفانه زیاده... 

ببین ما هم یه بار خواستیم بریم خونه دوستم یکی از دوستام خانوادش نمیزاشت بیاد واس همین با خواهر بزرگش امد خواهرش تو اتاق بود ما تو یه اتاق دیه ایجوری بهتره نیست؟

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.