2777
2789

بچه ها منم مثل شما ، فوق العاده روی سلامتیم حساسم

اکثر مام ها به خاطر وجود آلومینیوم و یه سری مواد دیگه که کلا از تعریق جلوگیری میکنن برای بدن خالی از ضرر نیستن🗿

فرق دئودرانت با مام اینه که دئودرانت جلوی عرق کردن شما رو نمیگیره ، چون خود فرآیند تعریق برای تنظیم دمای بدن و دفع مواد زائد لازمه ، ولی باعث میشه عرق شما هیچ گونه بوی بدی نداشته باشه🤝

من بعد از تحقیقات متعدد و استفاده از چندتا برند مختلف ، الان از دئودرانت دیپ سنس استفاده میکنم ، فاقد آلومینیوم و الکل و پارابن ، خداییش حرف نداره

یه روز درمیون حموم میرم ، اصلا تا حموم بعدی بو نمیگیرم ، حتی اگه لباسم از عرق خیس خیس بشه

و اینکه من فقط همین رایحه گل رز رو خوشم اومد ، بوی باحالی داره ، صابونی و تمیز

شما هم اگه برند خوبی سراغ دارین که فاقد آلومینیوم و بقیه مواد مضر باشه بگید یاد بگیریم🤝

خودم "شون" رو هم استفاده کردم ، اوکی بوده ، شاید برای کسایی که عرق خیلی زیاد و بوی فوق العاده تند دارن مناسب تر باشه

سورملینا آب با عطر قاطی کرده 

کار آنلاین نیاز داری ، با روزی جند ساعت وقت گذاشتن یک میلیون پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار بگیر ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین ، کد معرف 325y68m

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ایول ، مای یادم رفتمن اسپری و بادی اسپلش مای رو هم استفاده کردم ، اونام خوب بودن

اره بادی اسپلش مای خوبه یادم رفت بگم

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام