2777
2789
عنوان

عمه ام زنگ زده

157 بازدید | 12 پست

من تازه رفتم سرکار حقوق 17الی 20 تومن هست همش رو هم میدم خونواده تازه اونم پول خرید کتابام تم ندارم مجبورم پرینت بگیرم 

حالا عمع ام کخ کلا تا کاری نداشته باشه زنگ زده برا پسرعمه ام میخام وام بگیریم ضامنش شو آخرش برگشت گفت قسطش هم 3 تومنه نداد هم زیاد نیست 

جالبه رفته از یکی از همکارام پرسیده حقوقت چقدره همکارم گفت 60 تومن آلان فک میکنه حقوق منم همینقدر 

منم گفتم واقعیت نمیشه خودم وام گرفتم چون آخرش برگشت گفت نداد هم زیاد نیست جوابش کردم

الان نفرین هم بکنه خدا خودش اونامونو میدونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه پبش میاد این چیزا بین آدماکاش براش توضیح میدادی که حقوقت این نیست

چرا باید توضیح بده 

حقوق آدما به هیچ کس ربطی نداره چه ۶۰تومن چه ۲۰ تومن

پول زحمت کشیده ی خودشه

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
وای میگفتی بهش اگه نداد چرا من باید بدم اصلا مبلغش کم یا زیاد باشهچه پروووو ان مردم😂

اره تازه با خنده هم گفت حرصم گرفت حالا حتی اگه به جاش هم بدم فک میکنن وظیفمه

من رو اینچیزا حساسم 

اگه قسطش ماهی ۵۰ تومنم بود با اینحرفی که زد عمرا قبولش نمیکردم

بعدشم از الآن یاد بگیر برای هیچکسی ضامن نشی سرتو برای بقیه درد نیار

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چرا باید توضیح بده حقوق آدما به هیچ کس ربطی نداره چه ۶۰تومن چه ۲۰ تومنپول زحمت کشیده ی خودشه

گفتم شاید صمیمی باشن و نخواهند سوتفاهمی پیش بیاد

ولی از یه نظز هم درست می گید