2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بازم تو از لپ تاپ میخونی

من چی بگم ک دو ساله دارم از رو گوشی میخونم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

فدا یه تارموت..منم همینم.بزارش کنار بگوتا فلان ساعت نمیام.باید خودمونو مجبور کنیم

اخه هیچی کم نزاشتن واسم بعد من کم خوندم اصلا حوصله درس ندارم انگیزم فقط دوساعته جدای این مغزم درد گرفته حوصله جدی انگار افسردگی گرفتم ترازمم پایین بود

اخه هیچی کم نزاشتن واسم بعد من کم خوندم اصلا حوصله درس ندارم انگیزم فقط دوساعته جدای این مغزم درد گر ...

اسی من طول سال زیست نخوندم ار دیروز هم شروع کردم تا الان ۲ فصل نصفی خوندم بنظرت پاس میشم؟هر فصل ۲ونیم بارم داره ..اه دارم از استرس میمیرم 

اسی من طول سال زیست نخوندم ار دیروز هم شروع کردم تا الان ۲ فصل نصفی خوندم بنظرت پاس میشم؟هر فصل ۲ونی ...

نه نمیشی سخته واقعا جدی میگم من خودم مثل تو کردم اینکارو ولی تو انگیزتو از دست نده بخون خیلی بخون 

اخه هیچی کم نزاشتن واسم بعد من کم خوندم اصلا حوصله درس ندارم انگیزم فقط دوساعته جدای این مغزم درد گر ...

هعی چی بگم..ببین من خودم افسردگی شدید با وسواس فکری و درد بد  جسمی دارم که حتی بزورمیتونم بشینم و راه برم.اما مجبورم مجبوری بخونی..حتی اگه اوضاع از اینم بدتر شه

میخواستم انگیزه بگیرم ..تر زدی بهم😂❤️

من خودم افسرده ترینم چرا 

امدم ایجاد سوابق کردم دارم امتحان انسانی میدم

کنکور دادم فرهنگیان رد شدم دارم واسه تیر میخونم یچی بیارم 

تو انگیزه بگیر از من😂

من خودم افسرده ترینم چرا امدم ایجاد سوابق کردم دارم امتحان انسانی میدمکنکور دادم فرهنگیان رد شدم دار ...

عه تغییر رشته ای هستی؟

آخه گفتی جمع نمیشه از اون وقت که گفتی نتونستم بخونم..خیلی فشار رومه خدا سر دشمن آدمم نیاره این دردو ..هی گریم میگیره 

عه تغییر رشته ای هستی؟آخه گفتی جمع نمیشه از اون وقت که گفتی نتونستم بخونم..خیلی فشار رومه خدا سر دشم ...

چی جمع نمیشه؟ 

منم همش دارم گریه میکنم سردردم