یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه همسایه داریم ۱۳ سال بچه دار نمیشدن خیلی بفکرش بودم رفتم حرم پنجره فولاد براش پارچه سبز گره زدم باردار شد و الان یه دختر خوشگل دارن و خانومه از خوشحالی دیوونه شده یهو میبینی با صدای بلند کل میزنه😂❤️
چشم عزیزم حتما یه همسایه داریم ۱۳ سال بچه دار نمیشدن خیلی بفکرش بودم رفتم حرم پنجره فولاد براش پارچ ...
ای جان چه عالی حالشو خریدارم 😍
دعاتون گیر است التماس دعای مخصوص منم ده ساله چشم انتظارم
یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕