2777
2789

التماس دعا عزیزم دعا کن باردار بشم 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

التماس دعا عزیزم دعا کن باردار بشم

چشم عزیزم حتما 

یه همسایه داریم ۱۳ سال بچه دار نمی‌شدن خیلی بفکرش بودم رفتم حرم پنجره فولاد براش پارچه سبز گره زدم باردار شد و الان یه دختر خوشگل دارن و خانومه از خوشحالی دیوونه شده یهو میبینی با صدای بلند کل میزنه😂❤️

شمام ناامید نباشید خدا بزرگه❤️

چشم عزیزم حتما یه همسایه داریم ۱۳ سال بچه دار نمی‌شدن خیلی بفکرش بودم رفتم حرم پنجره فولاد براش پارچ ...

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی گذشته اتفاقی پیامت خوندم و کلی اشک ریختم.. چه دلی مهربونی داری شما.. خداروشکر که معجزه شد در حق اون همسایه تون.. ـدوستم منم یه دلشکسته هستم خیلی ساله منتظر دومی هستم خیلی سال ها سنمم بالا.اسمم سمانه. میشه برای منم اونجوری دعا کنی خواهرانه... منم معجزه لازمم.. دعام میکنی🥺🙏.. از ته قلبم منم از خدا مبخام حاجت روا شی

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

چشم عزیزم حتما یه همسایه داریم ۱۳ سال بچه دار نمی‌شدن خیلی بفکرش بودم رفتم حرم پنجره فولاد براش پارچ ...

ای جان چه عالی حالشو خریدارم 😍

دعاتون گیر است التماس دعای مخصوص منم ده ساله چشم انتظارم 

یا عماد من لا عماد له 🍀🍀🍀 خدایا من ایمان دارم که در تمام اتفاقات زندگیم برای من خیری قرار داری ممنونم بابت تمام اتفاقات من از دل و جون میپذیرم خدایا سپاس گذارم 💗خدایا سپاس گذارم 💗 خدایا سپاس گذارم 💗 عماد 💗 زهرا 💗 سپاس گذارم بابت دو هدیه قشنگت خداجون 😍😍😍🥰🥰🥰🥰💕💕💕💕

ای جان چه عالی حالشو خریدارم 😍دعاتون گیر است التماس دعای مخصوص منم ده ساله چشم انتظارم

شما هم منتظرین منم خیلی ساله💔 با یه دل شکسته

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

2790
2778
2791
2779
2792