2777
2789
عنوان

لطفا دیگه روز دختر تبریک نگید جشن هم نگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 19 پست

خاکسپاری پسری را هفته ی پیش داشتیم که ۴۰ روز ناپدید بود 

یه دختر عاشقش شد از خانواده ی خلافکار،خانواده دختره تو یه باغ تیربارون کردن انداختن تو چاه ،یه گاوم کنارش کشتن که همه فکر کنند بوی گند از لاشه ی گاوه 

یکی دیگه روز عقد دختر با دوست پسرش تبانی کرد و تو صورت پسر اسید ریختن 

مگه به جنسیتی هست ؟ وضع امنیت برای همه بد شده ،ادما بی رحم و لقمه حروم شدن

بعضی خانم ها خودشون مسبب ان وقتی سین. ه و با.سن رو بیرون میندازن برای جلب توجه مرد هم توجهش جلب میشه ...

اینجوری باشه توی کشورهای دیگه باید همه همینطوری تو خیابون بکنن تو هم دیگه! 

پس چرا ایران که حجابش از همه جا بهتره امن ترین کشور برای مسافرت زن ها نشده و امارات که حجاب ازاده امن ترین معرفی شده؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا زنی که از تاپیک معلومه زن ستیزی متاسفم برای پر و بال دادن مردهای هول شماهایید ولی امیدوارم ...

به حدی اتفاقات وحشتناکی هست که یه هفته بری دادسرای جنایی دیگه پا از خونه نمی‌ذاری بیرون 

اتفاقیه که افتاده ،مسبب دستگیر شده و خونش پایمال نمیشه

بعضی خانم ها خودشون مسبب ان وقتی سین. ه و با.سن رو بیرون میندازن برای جلب توجه مرد هم توجهش جلب میشه ...

باز کردم تاپیک که فقط جوابتو بدم چون اصلا تو کتم نمی‌رفت این پیامت یعنی هرکسی حق دست درازی کشتن دختر مردم انداختنش وسط جاده رو داره این طبیعیه پس شعار از انسانیت چی میشه ما رعایت بکنیم که چند تا نر هر کاری دلشون خواست بکنن