2777
2789
میتونی کمپ رو تحمل کنی؟

عه خانوم نیوگارااا خیلی وقت بود ندیده بودم شمارو

خوشحال شدم دیدمتون باز

عکس پروفتون،ازدواج کردین؟😍

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

25 نه کلا تا دوران راهنمایی درس خوندم ولی میتونم برم اونجا کارکنم

بیا پیوی راهنماییت کنم

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

زندگی اینجا خیلی برام سخته از همه آدمایی که میشناسم و هرروز میبینم متنفرم از شرایط و اوضاع متنفرم فق ...

شما داری از خودت فرار میکنی نه بقیه،الان منم از خیلیا متنفرم باید برم پناهنده شم؟

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
شما داری از خودت فرار میکنی نه بقیه،الان منم از خیلیا متنفرم باید برم پناهنده شم؟

آخه از شرایط کشور هم راضی نیستم من یه دختر تنهام به کسی وابستگی ندارم چیزی هم ندارم اینجا که بهش دل ببندم پس راحته برام رفتن

خخخخ

آخه از شرایط کشور هم راضی نیستم من یه دختر تنهام به کسی وابستگی ندارم چیزی هم ندارم اینجا که بهش دل ...

پس لااقل یه کاری کن ،که بتونی کاری بری نه پناهندگی

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
25 نه کلا تا دوران راهنمایی درس خوندم ولی میتونم برم اونجا کارکنم

گلم من یه دختر عمو داشتم شاید اون زمان ده سال پیش ۱۶سالش بود با پسر خاله خودش ک‌اونم ۲۲سالش بود ازدواج کرده بود یه بچه هم داشتن دوتاشونم دیپلم نداشتن قاچاقی رفتن انگلیس هیچ هم نداشتن ن پول ن تحصیل  با یه بچه ۸سال تو کمپ زندگی کردن ولی خیلی سخت بود الان دو ساله تو ولز دارن زندگی میکنن خونه بهشون دادن ولی فعلا اجازه کار ندادن بهشون دولت داره خرجشونو میده تازه یه بچه دیگه هم اونجا بدنیا اورده

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد