من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
25 نه کلا تا دوران راهنمایی درس خوندم ولی میتونم برم اونجا کارکنم
بیا پیوی راهنماییت کنم
من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سالها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم میگذاری،مینهایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی میکشانند.نه تو از دود جان بهدر میبری،نه من از زخم، رهایی مییابم.
25 نه کلا تا دوران راهنمایی درس خوندم ولی میتونم برم اونجا کارکنم
گلم من یه دختر عمو داشتم شاید اون زمان ده سال پیش ۱۶سالش بود با پسر خاله خودش کاونم ۲۲سالش بود ازدواج کرده بود یه بچه هم داشتن دوتاشونم دیپلم نداشتن قاچاقی رفتن انگلیس هیچ هم نداشتن ن پول ن تحصیل با یه بچه ۸سال تو کمپ زندگی کردن ولی خیلی سخت بود الان دو ساله تو ولز دارن زندگی میکنن خونه بهشون دادن ولی فعلا اجازه کار ندادن بهشون دولت داره خرجشونو میده تازه یه بچه دیگه هم اونجا بدنیا اورده
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد