2777
2789
عنوان

هر روز وزن کم کردن نشونه بدیه😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 37 پست
چرا کمتر شده ولی خب اینکه هر روز کم میشه نگران میشم🥲

خب کاهش وزن بی دلیل نگران کنندس

شما دارین روز به روز کالری کمتری هم مصرف میکنین

به نظرم یه هفته کالری شماری کنین و طبق کالری پایه تون غذا بخورین حتی بیشتر

و ببینین ایا کاهش وزن دارین بازم

اگه کاهش وزن داشتین یعنی مشکل جذبی و هورمونی و…میتونه باشه

من مشکل با وزنم ندارم اینکه ۲۰ کیلو همینجوری کم کردم فکرم سمت بیماری های بد میره

عزیزمم انشالله چیزی نباشه وزود خوب شی😘😘🥲

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی وقتی پیگیری کردی حتما در جریانمون بزار فکرم پیشته...تاپیکتو سیو میکنم

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
مولتی ویتامین یه ماهه دارم میخورمنه چیو خوشحال باشم اصلا اشتها ندارم🥲

برو دکتر چکاپ‌کامل کن ببین ویتامینا و املاح بدنت کم نشده تیرویید نگرفتی کم خونی نداری یه دکتر خوب برو

بچه من دوسالشه ویروس گوارشی رو گرفت یک هفته تمام هیچی نخورد خیلی لاغر شده الانم اشتهاش اصلا خوب نیست ولی لاغر تر نشده رو همون وزن مونده 

قدم ۱۷۰ عه من مشکل با وزن الانم ندارم اینه ۲۰ کیلو کم کردم اذیتم میکنه

وزن ایده آل برای قد و سن شما 65 کیلو حتا اگر تا 55 هم وزنت بیا مشکلی نداره، اگر آزمایش دادی همه چیز نرمال میتونه برای بلوغ باشه 

احتمال سرطان وجود داره یا نه؟🥲😭

دور از جونت عزیزه دلم خودت تصمیم نگیر اول برو واسه همه‌ی احتمالات آزمایش بده روحیه خودتو چرا از بین میبری ... شاید یه عفونت باشه فقط ببین چیه چون اینجوری که میگی بدنه قوی داری الکی به دلت بد راه نده...سرطان مگه الکیه همه بگیرن... 

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..