بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کردهای ایلام و کرمانشاه فرهنگشون نزدیکتره به لرها، اما کردهای کردستان و آذربایجان غربی هم از نظر فره ...
آره دقیقا
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
اره رفتم رفیق کورد هم داریم بچه که بودم یکیشون بهم گفت تو عروسمی😜😂
من فکر کردم کرمانشاهی هستی
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
خیلی شبیه نیست فرهنگ ها کمی متفاوت ولی اوکی تقریبا بستگی داره قومیت قومیت هم هست
دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید
فارس ها فقط پسرو میبرن و تمام ...یعنی اگه با ی قومیت دیگه ازدواج کنند دیگه اون پسر فک نکنم خانوادش زیاد ببینند .البته بستگی به خود پسر هم داره ولی خوب از این نظر خوب زرنگن
یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی