2777
2789
عنوان

ریاضی کنکور

157 بازدید | 12 پست

رشتم انسانیه 

از اواخر سال دوم دبیرستان از درس خیلی خیلی دور شدم بخصوص ریاضی 

حالا میخوام دوباره کنکور بدم چون قبول نشدم چیزی که میخوام 

واسه یادگیری ریاضی دبیرستان رشته انسانی از طریق کلاس و...

باید مطالب ریاضی راهنمایی رو بلد باشی بخصوص مال نهم و با وجود اینکه اونموقع درسم عالی بود ولی یادم نیستن 

حالا بنظرتون کارم درسته از همین الان اول ریاضی هفتم هشتم نهم رو یاد اوری کنم بطور کامل 

بعد 

دبیرستانو یاد بگیرم 

یا یه راست برم سراغ ریاضی دبیرستان

پسری از دیار زاگرس🟢

ریاضی پایه خیلی مهمه به نظرم یکم وقت بزار مرور کن (مثلا ۲ -۳ روز  چون مطلب خاصی نداره )بعد که پایت قوی شد

برو سراغ دبیرستان الیته ریاضی انسانی مطالبش روونه و راحت میتونی با تمرین برگردی؛)

ریاضی پایه خیلی مهمه به نظرم یکم وقت بزار مرور کن (مثلا ۲ -۳ روز چون مطلب خاصی نداره )بعد که پایت ق ...

نه بابا اگه آسون بود ریاضی دبیرستان ضریبشو تو کنکور هشت نمیزاشتن . به هر حال چه سخت چه اسون باید یادش بگیرم . بنظرت آنلاین برم کلاس بهتره یا حضوری

پسری از دیار زاگرس🟢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی آنلاین اینه هر جا نفهمیدی هزار بارم شده میتونی برگردی از اول ببینی البته بستگی به خودت هم داره

اره دقیقا . نقاط ضعف و قوتشو داره . بنظرت هم حضوری هم آنلاین با هم برم بهتر نیس . چون واقعا هم ضعیفم هم میل بی نهایت شدید دارم به یادگیری کاملش واسه کنکور

پسری از دیار زاگرس🟢

بنظرت واسه منی که راهنمایی و دبیرستان یک کلمش یادم نیس میتونه خوب یادم بده؟

اونا رو خودت مرور کن بعد برو سراغ کلاس های این 

برای ریاضی راهنمایی هم از سابت آلا کمک بگیر

اره دقیقا . نقاط ضعف و قوتشو داره . بنظرت هم حضوری هم آنلاین با هم برم بهتر نیس . چون واقعا هم ضعیفم ...

نمیدونم به نظر ممکنه این طوری به هیچ کدومش نرسی چون ریاضی قسمت مهمش تمرینه تا تمرین حل نکنی درست تو ذهنت نمی مونه

اونا رو خودت مرور کن بعد برو سراغ کلاس های این برای ریاضی راهنمایی هم از سابت آلا کمک بگیر

درخواست دادم خدمتت . اگه امکانش هست هر موقع جایی مشکل داشتم واسه ریاضی بیام کمکم کنی . اگه میتونی . اگه هم نمیتونی هیچ مشکلی نیس

پسری از دیار زاگرس🟢

نمیدونم به نظر ممکنه این طوری به هیچ کدومش نرسی چون ریاضی قسمت مهمش تمرینه تا تمرین حل نکنی درست تو ...

اونکه صد درصد .‌‌‌‌پس میرم میپرسم چندتا موسسه و مشاور و... بینم چی میگن باید خاک کجا رو بگیرم تو سرم واسه این ریاضی 

پسری از دیار زاگرس🟢

اونکه صد درصد .‌‌‌‌پس میرم میپرسم چندتا موسسه و مشاور و... بینم چی میگن باید خاک کجا رو بگیرم تو سرم ...

موفق باشی 😁

ولی خیلی به تبلیعاتشون توجه نکن اکثرا حرفه همش از هم رشته ای های خودت که ریاضی شون بهتره هم مشورت بگیر ببین کجا رفتن