2777
2789
عنوان

همیشه بخاطر پر انرژی بودنم

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 40 پست
نه بابا ناراحت نمیشه

امیدوارم

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

@setayeshooo3‍ 

@۲۰۸۹‍ 

ایا انرژی من برای شما عجیب به نظر میاد😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم همینم 

تازه بعد از دیدار یا حرف زدن با دوستام حس میکنم ناراحت شدن اینقدر حرف زدم همیشه هم به خودم قول میدم دیگه همش من حرف نزنم باز یادم میره😂😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

@setayeshooo3‍ @۲۰۸۹‍ ایا انرژی من برای شما عجیب به نظر میاد😂😂

خیلیییی

تو میخوای ۷۲ ساعته بشه من ۱۲ ساعته

اینا ولش بیا برات بگم چیشد

اول که کلی به خودم رسیدم شبیه عروس باشم رفتم سیتی 

داخل مزون اول که پر مشتری بود صبر کردم خلوت بشه تا اون موقع نگاه میکردم تا تعداد تر بشه بتونم خندم و کنترل کنم، اول یکی پوشیدم تا بتونم شروع کنم از اینکه لباس خوب بیار شوهرم نیست و سرش شلوغه و همش به کارش چسبیده و ....

ولی خدایی میپوشیدی هرچی بودی ماه میشدی🤣🤣بعضیاشون خیلی سنگین بود من نمیدونم چطور عروس تیکون میخوره!؟

میگفتم سنگین بازه پوشیده هست چرا استین داره چرا روس استین سنگ دوزی نشده بدنم و میزنه و...

دیگه اخر نمیدونستم چه ایرادی بگیرم 

ولی چه سخته پوشیدنش ، همین طول میکشید کلی ولی اخرش خیلی حال داد خانومه گفت عزیزم این همه ایراد گرفتی و پوشیدی حالا بالاخره با همسرت میای مجدد چشمت و گرفت یا نه 

منم خیلی شیک گفتم باید دور بزنم چندتا مزون دیگه برم همسرم وقت نداره زیاد با من همه جا بیاد برای تایید اخر میاد 😂😂😂 

مزاجت گرمه ژنتیک هم قدرت بدنیت بالاست. 

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خیلییییتو میخوای ۷۲ ساعته بشه من ۱۲ ساعتهاینا ولش بیا برات بگم چیشداول که کلی به خودم رسیدم شبیه عرو ...

بیا برو من ادم طبیعیم😂😂😂

برات توی تاپیک خودمون پیام گذاشتم برو بخون 

میبینم خوش گذروندی همنشینی در تو اثر کرده ها😂

@setayeshooo3‍ @۲۰۸۹‍ ایا انرژی من برای شما عجیب به نظر میاد😂😂

نه عزیزم عجیب که نیس خوبه که شادی 

حس میکنم برونگرایی،به  کامنت هات نگاه میکنم میبینم تایپ هات  همشون طولانی و با حوصله و با جزئیات نوشته شده و کامل توضیح دادی ..خودش میتونه ی آپشن باشه

من برعکس خودت حوصله تایپ ندارم دوس دارم ویس بدم 😂

یا خیلی خلاصه تایپ میکنم در حالی ک جا داره حرفمو کامل بگم حوصلم نمیکشه خلاصه مفید میگم بعضی وقتا میبینم حرفمو منظورمو کامل نرسوندم ..خودمم ب شدت کم حرفم سرکارم اینجوریم ها بچه ها میگن یه کلمه بحرف صداتو بشنویم خب😂😂😂نمیدونم از نظر دیگران خوبه یا بد

نه عزیزم عجیب که نیس خوبه که شادی حس میکنم برونگرایی،به کامنت هات نگاه میکنم میبینم تایپ هات همشون ...

مرسی قشنگم🤍🌊

میدونی هر کس یه جوره و خوبه اونجوری باشیم که راحتیم 

من یه مدت خیلی سعی کردم اروم باشم و جدی ولی دیدم خیلی سختمه😂😂

فکر کنم به خاطر اینه که قدرت تایپم سریع هست 

مثلا مامانم که تایپ میکنه حس میکنم روی دور کند گذاشتنش😂

مرسی قشنگم🤍🌊میدونی هر کس یه جوره و خوبه اونجوری باشیم که راحتیم من یه مدت خیلی سعی کردم اروم باشم ...

اره درسته خب 

سرعت تایمم پایین نیس چون دودستی تایپ میکنم سریع جواب طرف و میدم مثلا ب تایم چت ها توجه کنی متوجه میشیا😂ولی نمیدونم چرا این اخلاق و دارم نسبت ب تایپ تنبلم..ب قول یکی عوضش خوش صحبتی تو صوتی بحرف بهم میگه😂😂😂😂

اره درسته خب سرعت تایمم پایین نیس چون دودستی تایپ میکنم سریع جواب طرف و میدم مثلا ب تایم چت ها توجه ...

خب خوبه که😂

ادم خوبه خوش صحبت باشه کاشکی میشد وویس داد 

وای یه چی بگم 

یادته یه سری با هم بحث کردیم من ناراحت شده بودم؟

من پروفم رو تغییر دادم یه مدته نمیدونم شناختی یا نه 

سر اینکه گفته بودم به طرف بده نامزدت بخونه خاطراتی که نوشتی رو که چجوری با اون طرفی که کرم میریخته صحبت کردی بعد تو گفتی نه😁

خب خوبه که😂ادم خوبه خوش صحبت باشه کاشکی میشد وویس داد وای یه چی بگم یادته یه سری با هم بحث کردیم من ...

اره نمیدونم بقیه میگن آرامش داری و قشنگ میحرفی لطف دارن..

عه جدی نه نشناختم اخه من. کم میام الانم بخاطر اینکه با تو میحرفم میام،یعنی من چیزی گفتم ناراحت بشی؟ چون اصولا من حرف ناراحت کننده نمیزنم مخالف هم باشم چیزی نمیگم و رد میشم میگم مجازیه دیگه چرا بحث پیش بیاد خودمم کم حرف دوست ندارم بحث کنم .

مگه در مورد چی  بود گفتم نه؟

اره نمیدونم بقیه میگن آرامش داری و قشنگ میحرفی لطف دارن..عه جدی نه نشناختم اخه من. کم میام الانم بخا ...

اتفاقا دیشب ک بیش تر هم نظر بودیم که..

کلی هم گرم صحبت بودیم ،شاید منظورمو خوب نرسوندم گفتم ک حال تایپ ندارم بعض وقتا توضیح نمیدم سوتفاهم  میشه کاش ویس بود 

اره نمیدونم بقیه میگن آرامش داری و قشنگ میحرفی لطف دارن..عه جدی نه نشناختم اخه من. کم میام الانم بخا ...

اره شخصیتت دوست داشتنیه من تو همین تایم کوتاه باهات مچ شدم🤍🌊

وای یادت نیست😂😂😂

بابا من اسم کاربریشو نمیگم 

ولی همونی که 50 صفحه رفت جلو گفتیم صدای طرفو ضبط کن 

برو اون تاپیکش که نوشته خسته شدم صفحه 9 و 10 رو بخون😁

اره شخصیتت دوست داشتنیه من تو همین تایم کوتاه باهات مچ شدم🤍🌊وای یادت نیست😂😂😂بابا من اسم کاربریش ...

عزیز دلمی منم حس خوبی دارم ماشالله خوش خنده ای انرژی میدی❤️😍

رفتم خوندم از اونجایی ک من لحنم با شوخی بود ولی استیکر خنده نذاشته بودم شاید بد برداشت کردی از حرفم ..اره دیدم خب بعضی  وقتا نظرا متفاوته چون از دید خوده طرفه ..شاید تو با یه حرکت پارتنرت ناراحت نشی یا من بشم یا برعکس .

الانم بیخیال رفیق شدیم دیگه این براتو❤️🌹🌹چون من منظوری نداشتم الانم امیدوارم منظورمو رسونده باشم ..این تنبلی کردن برا تایپ کار دست من میده همش😂😅

عزیز دلمی منم حس خوبی دارم ماشالله خوش خنده ای انرژی میدی❤️😍رفتم خوندم از اونجایی ک من لحنم با شوخی ...

مرسی قشنگممم😍😍😍

اره بابا من اصلا ادمی نیستم که به دل بگیرم همون لحظه که بحثمو با طرف میکنم بعدش برام سفید میشه😂

تو هم عشق منی منم ازت انرژی خوب میگیرم🤍🌊

اره این استیکر خیلی مهمه 

و دقیقا قبول دارم دیدگاه هرکس فرق میکنه

فقط برام سوال بود که پروفمو تغییر دادم یعنی همه اون من قبلی که باهاشون حرف زدمو از یاد بردن😂😪