2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماز بخاطر کلاسهاش میخواممیشه آزموناشو ثبت‌نام‌نکنم؟

آره فکر کنم بشه. من قلمچیو از کلاس ششمم رفتم ماز رو فقط سال کنکورم. اونم فقط زیستش به دردم خورد چون سطحش درحد کنکور بود. ولی در کل قلمچی چون حضوری بود باعث شد عادت کنم به آزمون دادن. سر آزمونا مدیریت زمانم خوب شده بود

کلاسای مازو تجربه ندارم راستش. فقط آزمونو میدونستم

آزمون حضوری باشه بهتره. آزمون رو بیشتر بخاطر شبیه سازی شرایط میدن وگرنه سوالاشو میشه توی کانالا پیدا ...

قلمچی رو مثلا از دی ثبت نام کنم

بخاطر حضوری بودنش

میگم سخت میشه هردو رو ثبت نام کنم

قلمچی رو مثلا از دی ثبت نام کنمبخاطر حضوری بودنشمیگم سخت میشه هردو رو ثبت نام کنم

اگه میخوای از اولش با برنامه راهبردی درس بخونه یکیشو انتخاب کن هردوتاش لازم نیست اصلا. دو آزمونه بودن باعث میشه گیج بشه ندونه چی بخونه

قلمچی تدریس داره؟ منظورم سی دی یا اپلیکشن؟

قبلا که داشت الانو نمیدونم من ۴۰۲ فارغ التحصیل شدم زیاد در جریان کلاساش نیستم. ولی شهر خودتون از قلمچی بپرسی معمولا کلاس دارن 

اگه میخوای کلاسارو ماز ثبتنام کن ازمونو قلمچی.