2777
2789
عنوان

دید ده دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
یک عینکی هست موقع معاینه میدن تند تنم شیشه ها رو عوض می‌کنند یک بار با اون یک بارم با این دستگاهی که ...

دید ده ده یعنی چشمات ضعیف نیست. احتمالا اشتباه متوجه شدی

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک عینکی هست موقع معاینه میدن تند تنم شیشه ها رو عوض می‌کنند یک بار با اون یک بارم با این دستگاهی که ...

وقتی علامت هارو داشتی میگفتی بدون عینک میتونستی بگی؟

اون دستگاه بالون یک کاغذ بهت میده عکس اونو بزار نمره چشمتو بهت بگم

هروقت که میری یه نسخه بهت میده که از دستگاه پرینت گرفته، توی اون نوشته شده نمره چشمت چندهست

نه نسخه نمیده تو پرونده مینویسه و بهم میگه تاحالا نسخه ای بمن نداده

وقتی علامت هارو داشتی میگفتی بدون عینک میتونستی بگی؟اون دستگاه بالون یک کاغذ بهت میده عکس اونو بزار ...

اره میگفتم از کل گفته هام یکیش اشتباه میشد کاغذی بهم نداده تو پرونده مینویسه و بهم میگه پرونده هم میمونه پیش منشی

اره میگفتم از کل گفته هام یکیش اشتباه میشد کاغذی بهم نداده تو پرونده مینویسه و بهم میگه پرونده هم می ...

عجب

یه کاغذ هست شبیه رسید عابربانک اونو باید بهت میدادن

نگفتی بدون عینک اون علامتهای چپ و راست رو میدیدی؟

عجبیه کاغذ هست شبیه رسید عابربانک اونو باید بهت میدادننگفتی بدون عینک اون علامتهای چپ و راست رو میدی ...

اره میبینم از کل گفته هام یکیش اشتباه درمیاد