2777
2789
عنوان

نامزد رفیقمم

169 بازدید | 14 پست

نامزد رفیقم جلوی رفیقم ب دختر داییش گفته بود دردت بجونم چون حال دخترداییش  ب شدت بد بوده و گریه اینا

حالا رفیقمم ناراحته ک چرا نامزدش همچین حرفیو زده و اینا گف نامزدمم همون لحظه ازم معذرت خواسته و گفته غلط کردم گ.ه خوردم  حواسم نبوده  و اینا بنظرتون ببخشدش یا ؟

۲ روز تموم از رفیقم معذرت خواهی کرده بود 

داستان زندگی من از رمان رمان تر شاید ی روزی نوشتمش🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خودش فهمیده اشتباه کرده ببخشه دیگه

بعضیا یسری حرفارو از رو عادت میزنن مثل فداتشم و اینا 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

وقتی خودش فهمیده اشتباه کرده ببخشه دیگهبعضیا یسری حرفارو از رو عادت میزنن مثل فداتشم و اینا

اره گف  خیلی عذرخواهی کرده 

گفته انقد  ب تو میگم عادت کردم بخدا اون روز ب رفیقم گفتم زندکی🤣

اره گف خیلی عذرخواهی کرده گفته انقد ب تو میگم عادت کردم بخدا اون روز ب رفیقم گفتم زندکی🤣

😂😂😂

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بد گوهی خورده.....اصلا دخترداییش رو به موت باشه چه معنی میده

اینو دخترداییش از بچگی باهم بزرگ شدن و دختر داییش کسسو نداره جز این نامزد رفیقم برا همین وقتی ناراحت شده ب این پناه اوردا

منم پسر عمم هی میگه فداتشم و اینا از سر عادت همسر منم خیلی حساس میشه که چرا اینجوری صحبت میکنه ولی و ...

اره واقعا

بخشش دست خود رفیقت و اینکه چقدر میتونه این اشتباه رو فراموش کنه. اگه نامزدش واقعاً پشیمونه و معذرت‌خواهی کرده، ارزش یه فرصت دادن رو داره. اما اگه رفیقت هنوز اذیت میشه، بهتره صبر کنه و ببینه رفتار نامزدش بعدش چطوره. حرفاش یه اشتباه بود ولی اصلش مهمه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بخشش دست خود رفیقت و اینکه چقدر میتونه این اشتباه رو فراموش کنه. اگه نامزدش واقعاً پشیمونه و معذرت‌خ ...

اهوم درسته 

رفیقم با این نامزدش اولاش ۳ سال تو رابطه بودن خیلی خوی همو میشناسن 

و گف واقعا پشیمونه من خودم  وقتی تلفی حرف میزدن حرفاشونو شنیدم و رفیقمم دید نامزدش خیلی حالش بد شده میگف ببخشم  بهتره