2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش دابل همونیه که تو ان تی دادی... تو انومالی هم چک کردن ازمایشو نوشتن ریسکش پایین بوده‌...

یعنی اصلا ربطی به آنومالیم نداره؟....فکر کردم یعنی آنومالیم کم ریسک بوده

انومالی هم خوب بوده اگه بد بود دکتر سونوگرافی میگفت بهت

خب یه مورد تو آنومالیم بود که خواب وخوراک ازم گرفته...دکترم تو مطبش دستگاه سونوگرافی داره واونجا انجام میدم...گفت یه کیست تو سر جنین دیده میشه،ولی بغیر اون همه چیزش نرمال بود....

خب یه مورد تو آنومالیم بود که خواب وخوراک ازم گرفته...دکترم تو مطبش دستگاه سونوگرافی داره واونجا انج ...

عزیزم نگران نشو 

اون چیزی نیست 

خیلی از جنینها تو شکم مادر کیست دارن تو سر 

که تا پابان ۹ ماه از بین میره خودش 

خب یه مورد تو آنومالیم بود که خواب وخوراک ازم گرفته...دکترم تو مطبش دستگاه سونوگرافی داره واونجا انج ...

این کیستا خودشون رفع میشن عزیزم چیز خاصی نیست...پسر دوست منم  تو سرش داشت ولی  تا اخر بارداری رفع شد الانم چهارسالشه

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
عزیزم نگران نشو اون چیزی نیست خیلی از جنینها تو شکم مادر کیست دارن تو سر که تا پابان ۹ ماه از بین می ...

انشالله که از بین بره...آخه من سنم سی وهفت ساله...احساس میکنم سنم بالاست،نگرانم

این کیستا خودشون رفع میشن عزیزم چیز خاصی نیست...پسر دوست منم تو سرش داشت ولی تا اخر بارداری رفع شد ...

خدا حفظش کنه...انشالله برای منم از بین بره🤲نوشته بیست وپنج هفتگی باید آنومالیم تکرار شه،انشالله تا اون وقت رفته باشه

سن بالا ربطی به کیست سر نداره عزیزم خیلیا تو بارداری سن پایین این مساله داشتن

آها...من تو بارداری قبلم چنین موردی نداشتم،خیلی شوک شدم وقتی گفت،انشالله رفع بشه

خوب آزمایش هم دادی ببرپیش دکترت

دکترم خودش تو مطبش سونو گرافی انجام میده...گفت کیسته تا هفت ماهگی جذب میشه،ولی دیدم تو برگه نوشته بیست وپنج هفته هم باید تکرار شه