2777
2789
عنوان

خیلی مهم

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستان این قضیه تج.اوز به دختر کره ای بود به دست تیم دو میدانی،قضیه کلا با اون چیزی که فکر میکردیم فرق می‌کنه

تو اکثر کشور های خارجی و جدیدا ایران یه سری خانم هایی هستن به اسم شکارچی میان با یه پسر حرف میزنن و باهاش رابطه برقرار میکنن بعد میرن شکایت میکنن که این آقا به من تجا.وز کرده 

حالا این دختر کره ای همچین نقشه ای داشته و وقتی با مرد اول تو رابطه بودن آقای دومی گفته منم بازی گفتن چشم تا آقای سومم گفته منم بازی گفتن چشم و دختره با خودش گفته چه بهتر الان از هر سه تاشون شکایت میکنم و به این شکل بوده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله در اون که اونا گناه کارن شکی نیست ولی متجاوز نیستن

هر کشوری یه قانونی داره،گویا تو کره حتی شوهر حق نداره تو مستی با زنش س.ک.س کنه و تجاوز به شمار میاد بعدم چیزی که میگی اصلا صحت نداره موضوع این بوده که دختره با یکی از این نره خرا اکی میشه میرن هتل بعد سه تا نره خر میریزن سرش

هر کشوری یه قانونی داره،گویا تو کره حتی شوهر حق نداره تو مستی با زنش س.ک.س کنه و تجاوز به شمار میاد ...

نه دختره فاح.شه بوده و حتی راضی بوده با هر سه نفر انجام بده و بعد شکایت کنه این حرفی که شما دارید میزنی همون چیزیه که دختره گفته