2777
2789
عنوان

چشم زخم

334 بازدید | 28 پست

سلام دوستان.میخواستم بدونم شماها چقدر به چشم زخم اعتقاد دارین؟؟اسپند دود کردن چه تاثیری داره؟ خیلی واسم پیش اومده که یه نفر از یه چیزیم تعریف کرده که بلافاصله بعدش مریض شدم یا برعکسه اون چیزی که تعریف کردن پیش اومده واسم.چیکار کنیم که چشم نخوریم؟

عِشق آموخت به مَن شِکلِ دِگَر خَندیدَن😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اعتقاد دارم اما به اسپند نه صدقه میزارم وایت الکرسی

منم صدقه خیلی میزارم کنار اینجور مواقع ولی اسپندم دود میکنم همین امشب دود کردم ولی واقعا نمیدونستم تاثیرش چیه واسه چشم زخم

من به اسپند دود کردن اعتقادی ندارم. ولی کلا چشم زخم وجود داره. تو قرآن و روایات هم هست. هر جا احساس کردی دارن چشم ات میکنن طبق آیات و روایات خواندن آیه چشم زخم (و ان یکاد الذین کفروا لیذلقوانک بابصارهم .......). گفتن ماشاالله. و صدقه دادن کمک میکنه.

پیج fal_zekr اینستاگرام ، معرکه اس .کار منو که درست کرد برام کامل ، من با هر عکسی که میذاشتم با همسر ...

اخ گفتی این مشکل منم هست بخدا.قیافمون زندگیمون برخوردمون عادیه.مامانم میگه بعضیا شاید عادی باشن قیافشون زندگیشون ولی ناخوداگاه همه جا به چشم میان.حتما سر میزنم.ممنونم ازت

از هرجایی ام نباید گرفت ، اینجا خودش مینویسه میفرسته ،بقیه جاها آمادشو دارن که بدرد نمیخوره

ولی طلسم و دعا نویسی از نظر اسلام جایز نیست. چون این دعانویس ها با شیاطین در ارتباط اند.

اخ گفتی این مشکل منم هست بخدا.قیافمون زندگیمون برخوردمون عادیه.مامانم میگه بعضیا شاید عادی باشن قیاف ...

والا مام عادی هستیم ،شوهرم یکم تو،چشمه ، در این حد که جلوی چشمم میبینم دخترا باهاش خیلی تیک میزنن ، دست خودشم نیست بنده خدا ، اما خدارو شکر خیلی خوب شدیم ، من حتی هر جا عکسم میذاشتم یکهو میریختیم  هم ، 

ولی طلسم و دعا نویسی از نظر اسلام جایز نیست. چون این دعانویس ها با شیاطین در ارتباط اند.

همشون؟؟من شنیدم بعضیا چون سواستفاده میکنن جایز نیس کارشون.