2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

570 بازدید | 82 پست

از همه جا نا امید شدم ❤️‍🩹به مرگم راظیم

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

همیشه بعد شکست ی پیروزی هست

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

خدا بزرگه عزیزم

❤️‍🩹کاش ی مجعزه بشه

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 
اخ منم😭

کاش حداقل یتیم نبودم 

چی شده عزیزم 

چرا نا امیدی

اضطراب و افسردگی ، مشاوره و راهنمایی تحصیلی و خانوادگی و جنسی و....هدفم خدمت رسانی به شما دختران و مادران و زنان سرزمینم هستش تا جایی که بتونم سنگ صبور شما هستم و حرف هایی شما را می شنوم و راه حل آن را با کمک خود شما پیدا می کنیم و تا بتوانی تصمیم گیری نهایی انجام بدی سوالات حقوقی را از من بپرسید مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری کامپیوتر را از من بپرسیدنذر خدمت رسانی برای سلامتی تک تک شما زنان ایرانی و سراسر جهان

همیشه بعد شکست ی پیروزی هست

همش شکست پشت سر هم

همش شکست پشت سر هم

میفهمم ولی تا بوده این بوده نمیشه خودتو نو سر زنش کنید

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،

چی شده عزیزم چرا نا امیدی

از همه ظربه خوردم! عمو عمه خاله ❤️‍🩹همه تک تنها بی کس کاش میگم پدرم بود؛ حتی نمزادیم ؛ بهم خورد یه ازدواج هم نتونستم بکنم دیگه بریدم 

راضی

حالم خوب نیست ؛ کاش درک میکردی !غلط املایی رو امشب نادیده بگیرید

کاش حداقل یتیم نبودم

همسر من و خواهرشم یتیمن

با این تفاوت که نه پدر دارن و نه مادر🖤

الهی خدا و امام رضای رئوف کمکتون کنن

حضرت فاطمه دستیگرت باشه الهی😔

منم خیلی شکسته‌ام خیلی

🌻🍃💕
میفهمم ولی تا بوده این بوده نمیشه خودتو نو سر زنش کنید

یعنی سر نوشت من! ی روز خوب نیست ؟از بچگی زجر کشیدم تا سن ۲۵ سالگی که هستم روز خوب کیه میاد ؟! دیگه فایده ای داره؟