2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تاوان داره،ب عواقبش فکر کن

چرا الکی میگی /: 

هیچ تاوانی نداره اصلا کار تاوان دار نیست یه مسیر مثبت  😐

سر صبی حوصلت سر رفته تاپیک زدی 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

اسی ازت خواهش میکنم لطفا لطفا جواب منو بده اهورا حسش بهم چیجوریه؟ چرا یکدفعه سرد شدش اخه نمیفهمم واق ...

همدیگه رو میبیند، اون خودش دوباره میاد سمتت

سپاسگزار از خدایی ک همین نزدیکیست!!!!🌹

برو بخواب شاید متوجه وابستگی ات شده و نمی خواد ار ارتباط برداشت ازدواج داشته باشی

خواهر خواب به چشمم نمیاد خیلی خستم یک سال دنبالش دوییدم تو دانشگاه ابروم رفتش خودشم فهمیده دوسش دارم یک مدت چراغ سبز نشون داد یکدفعه بیخیالم شد همین قضیه داره روانیم میکنه که چیشد یکدفعه ای بیخیالم شد

اونم انسانه تحت تاثیر احساساتت قرار گرفته 

ولی به ازدواج فکر نمی کنه 

تو هم مثل آدم دیگه دنبالش نرو و نشون بده که دیگه عاقل شدی 

بهتر از اون میاد سراغت ولی عاقلانه جذبش کن

اونم انسانه تحت تاثیر احساساتت قرار گرفته ولی به ازدواج فکر نمی کنه تو هم مثل آدم دیگه دنبالش نرو و ...

خواهر میشه جواب این سوالمو بدی؟یعنی ممکنه یک روزی جلو بیادش اصلا یا حرکتی بزنه؟من خودمم دنبال ازدواج نیستم سن هردومون کمه

مردها از زنان راحت الوصول خوششون نمیاد 

فقط با دنبالش بودن با عث میشی ازت فاصله بگیره 

چراغ سبز هم براش حالت بازی ذاشته اما دیده بیشتر پیش بره 

الکی الکی بهش برچسب می خوری فاصله گرفته 

اتفاقا تو این مرحله تو باید ارزشت رو حفظ کنی 

و بجای توجه بهش بی خیال بشی 

این باعث میشه به دنبال این باشه چرا دیگه بی خیالش شدی 

و این باعث میشه بهت بیشتر توجه کنه در ذهنش 

آهسته آهسته شاید بهت محبت پیدا کنه

اونم انسانه تحت تاثیر احساساتت قرار گرفته ولی به ازدواج فکر نمی کنه تو هم مثل آدم دیگه دنبالش نرو و ...

@مرینای‍ سلام عزیزم میشه لطفا بفرمایید من چه زمانی با چه کسی ازدواج دارم؟مشخصات ظاهری و شغلش چیه؟چطوری و کجا باهاش آشنا میشم؟ممنونم

مردها از زنان راحت الوصول خوششون نمیاد فقط با دنبالش بودن با عث میشی ازت فاصله بگیره چراغ سبز هم برا ...

فدات بشم گلم بینهایت ممنومم ازت حقیقتا با حرفاتون ازش نفرت گرفتم از همچین ادمی همچین چیزی بعید نیست خدا لعنتش کنه همین که من بیخیالش شدم دنبالم راه افتاد ذهنمو دوباره درگیر کرد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز