2777
2789
عنوان

حرفای دوست پسرم

172 بازدید | 12 پست

دوستان من بیشتر تایممو برای درس خوندن میزارم و یکی از هدفام قبولی رشته مورد نظرمه ، ایشون امشب دومین باری بود که به من این حرفارو زد. اینکه آموزش نمیبینی ,آموزش ببین راجب کار ، زندگی ، وقتتو هدر نده ، من فقط درسو نمیخام , ازین حرفا ، من واقعا ناراحت نمیشم از این موضوع .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عذر میخوام اما مگه کالاعه که عوضش کنم ؟!

نه کلی گفتم😑😂

چون قطعا باید درک کنه که اولویتت چیه و بهش توضیح دادی قبل رابطه 

حالا من نمیدونم چقدر تایم واسه رابطتتون میزاری ولی خب بازم هدفت درست و خودت باشه

نه کلی گفتم😑😂چون قطعا باید درک کنه که اولویتت چیه و بهش توضیح دادی قبل رابطه حالا من نمیدونم چقدر ...

قبل از اینکه بریم توی رابطه میدونست تایمی زیادی رو برای درسم می‌زارم و خیلی چیزا رو گذاشتم کنار 

و اینکه خیلی هم وقت صرف رابطه نمیکنم ، فقط یک ساعت آخرشبا چت میکنیم ، در طول روز هم در حد دو سه بار تماسه که خیلی طول نمی کشه ، بیرون رفتن هم که خیلی خیلی کم

قبل از اینکه بریم توی رابطه میدونست تایمی زیادی رو برای درسم می‌زارم و خیلی چیزا رو گذاشتم کنار و ای ...

خب حق داری 

امیدوارم رابطتتون پایدار باشه اگه این ادم مناسبه برات ولی کاش تو این تایمی که درس داری رل نمیزدی درسته ادم حس تنهایی بیشتری میکنه ولی از اون ور خدایی نکرده ضریبه خوردن احتمالش هست حتی اگه نباشه قهر یا دعوا توی همه روابط هست که طبیعیه و ممکنه شما به خاطرش چند روزی از درس دور بشید 

باهاش منطقی حرف بزن بزار متوجه شه اولویتت خودت هستی و باید درستو بخونی

نیاد بگه تو درسو به من ترجیح میدی فلان اگه اینجوری گفت بگو نه من درواقع خودم رو به همه ترجیح میدم

خب حق داری امیدوارم رابطتتون پایدار باشه اگه این ادم مناسبه برات ولی کاش تو این تایمی که درس داری رل ...

من واقعا هیچ قصدی برای توی رابطه رفتن نداشتم ، خیلی مقاومت کردم ، خیلی هم گفتم الان تایم مناسبی نیست اما آخرش نمیدونم چیشد ، چشم باز کردم دیدم خر شدم😂 و کاملا هم حرف شما درسته و قبول دارم ....

اونم از اینکه کم وقت بزارم برای رابطمون خیلی چیزی نمیگه ، تنها حرفش اینه که خودتو محدود به کنکور نکن ، تنها وقتت رو برای درس نزار ، سعی کن یچیزو یاد بگیری .... 

اما نمی‌فهمه که به من احساس  ناکافی بودن میده ، احساس میکنم سعی داره منو تغییر یده

من واقعا هیچ قصدی برای توی رابطه رفتن نداشتم ، خیلی مقاومت کردم ، خیلی هم گفتم الان تایم مناسبی نیست ...

درکت میکنم عزیزم

به حرفاش توجه نکن تهش خدایی نکرده پسره میره ولت می‌کنه ولی اون رشته و شغل خوبت ابدی میمونه

البته اینم بگم پسری که درک داشته باشه کنارت میمونه و باعث پیشرفتت میشه و یه خاطر موضوعی که از همون اول رابطه در جریانش بوده این کارو نمیکنه 

چند سالشه؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)