2777
2789
عنوان

چه وقت باید بیبی چک بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 36 پست
۱۸ام ماه پیش تموم شدمروز اتمام پریودی باید در نظر گرفت یا شروعش؟

اولین روز آخرین پریودی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دقیقا یادم نمیاد دفعه پیش ۱۵ام پریود شدم یا ۱۳امولی حتی علائم پی ام اس هم ندارماین ممکنه مثبت بشه ...

اونقدری دیر نشده که نگران بشی شاید نیستی

استرس میگیری بدتر عقب میافته اما هیچ روش پیشگیری هم ۱۰۰ درصدی نیست

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟
علائم حاملگی تو همین روزا مشخص میشه؟ببخشید میپرسماولین بارمه

والامن اولین بارداریمه ۳ روز قبل پریودم ۵ صبح از تهوع بیدار میشدم هرروز  مطمعن بودم باردارم چون تهوع داشتم همش ولی گفتن ۳ روز از موعد پریود باید بگذره ک بیبی چک نشون بده و بعد دیدم بیبی هاله انداخت و الان پسرم ۷ ماهه اس

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اونقدری دیر نشده که نگران بشی شاید نیستیاسترس میگیری بدتر عقب میافته اما هیچ روش پیشگیری هم ۱۰۰ درصد ...

استرس زیادی ندارم

دلشوره دارم فقط

نباید حامله شم‌موقعیتش اثن نیس

از تاریخ ک پریود میشمباید حساب کنم یا از بعدش ک‌تموم شده

از تاریخی ک میشی دیگع

چراانقدر پیچیدش میکنی 

از تاریخ ک پریود میشمباید حساب کنم یا از بعدش ک‌تموم شده

از تاریخی ک میشی دیگع

چراانقدر پیچیدش میکنی 

والامن اولین بارداریمه ۳ روز قبل پریودم ۵ صبح از تهوع بیدار میشدم هرروز مطمعن بودم باردارم چون تهوع ...

زنده باشه و سلامت عزیزم

من ک علائمی ندارم

فقط پرخوری زیاد دارم 

نمیدونم علائمش میتونه باشه یا نه

من مامانمم اصلا بارداری هاش علائم نداشته 

زنده باشه و سلامت عزیزممن ک علائمی ندارمفقط پرخوری زیاد دارم نمیدونم علائمش میتونه باشه یا نهمن ماما ...

اره پرخوری ام علائمشه مرسی رفیق