2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا پسرای من ک ب چه بدبختی. میخوابن کوچیکه شیرخودمو میخوره.بزرگه هم ک فقط بلشیشه شیر میخوابه..الان بخدا خوابیدن ب چ مکافاتی

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

من ۲ شبه دخترم رو از شیر گرفتم

فقط با شیر میخوابید قبلا

این دو شب اینقدر وول میخوره و الکی حرف میزنه که خوابش میبره!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

خانومی بچه من الان خوابید از صبح زود بیدار بوده ظهرم نخوابیده بود تا الان مثل فشفشه بالا پایین مبپرید 

رفتم تو فکر آخه چرا به این نتیجه رسیدم بعد شام بهش شیرینی دادم  

دیگه شبا بهش خوراکی شیرین نمیدم

من برای بچه ها تا نوزاد بودن و  تا دوسالگیشون موزیک کلاسیک و لالایی های کلاسیک میذاشتم ( مال موتزارت و .. مثلا)  بعد کم کم داستان.. خودم کتاب میخوندم براشون بعد هم سی دی داستان میذاشتم.  هنوز هم با سی دی داستان میخوابن.  قبلش هم خودشون کتاب میخونن یا عکسهاشو نگاه میکنن و ... بعد که چراغ خاوش کردم سی دی براشون روشن میکنم.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
لالایی میخونم انقدر ک فکم درد میگیره باز گوشی لالایی روشن میکنم بخوونه اونقدر تکونش میدم ک بخوابه ک ...

منم خیلی لالای میخونم ولی عادت اینه که موها تودستش باشه بخوابه تا موها در میارم چشماش باز میشه

[QUOTE=54084183]پسرتون چن وقتشه؟؟؟[/QUOT دونیم ساله

بزرگه دیگه چرا نمیذاری تنها بخوابه؟ براش یه کتاب بخون بعد هم شب بخیر و چراغ خاوش کن و مثلا سی دی داستان براش بذار گوش بده.. خودت نمون دیگه تو اتاق. بزرگه الان.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
منم خیلی لالای میخونم ولی عادت اینه که موها تودستش باشه بخوابه تا موها در میارم چشماش باز میشه

یه عروسکی چیزی جایگزین کن.. یا لباس خودتو بنداز روش.. بیدار نمیشه