2777
2789

اره گلم سیاتیکه احتمالا دیسک کمر دوطرفه داری 

روزگارا که چنین سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند لیک باور دارم دل خوشی ها کم نیست زندگی باید کرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم انشالا ک همسرتون زو خوب میشن منم فردا  نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میشه ممنون از راهنم ...

عزیزم گفتم که همسرم خوب شد رفت پیش این شکسته بندا یه خانمه گفت چسب درد بذار تا یه هفته اصلا حمام نرو چسبم عوض نکن تو این یه هفته خاکشیر رو تو آبجوش یه دقیقه بجوشون بخور بعدش زالو بنداز الان خداروشکر خوب شده.

لا تقنطوا من رحمت الله
عزیز دلم انشالا ک همسرتون زو خوب میشن منم فردا  نوبت دکتر دارم برم ببینم چی میشه ممنون از راهنم ...

سلام عزیزم...منم یه هفته درد سیاتیک دارم کلافه شدم...شما دکتر رفتین بهتون چی داد..خوب شدین؟؟

سلام عزیزم...منم یه هفته درد سیاتیک دارم کلافه شدم...شما دکتر رفتین بهتون چی داد..خوب شدین؟؟

سلام عزیزم رکتر گفت رگ سیاتیک نیست قرص واسه مفاصل و ارترز داد ولی تا ۳ روز بعد دردش بیشتر شد و دیشب یه دفعه ای خوب شد خداروشکر دیگه درد ندارم .ایشالا ک شما هم زود خوب میشین.دکتر نرفتین؟

سلام عزیزم رکتر گفت رگ سیاتیک نیست قرص واسه مفاصل و ارترز داد ولی تا ۳ روز بعد دردش بیشتر شد و دیشب ...

دکتر عمومی رفتم..گفت عصب سیاتیک درگیر شده.دارو داد و ۶ تا آمپول زدم.ولی در حال نشسته خوبم وقتی سر پا میشم درد وحشتناک از ب ا س ن تا پشت ران به پایین دارم.نمی‌دونم چرا خوب نمی شه..خسته شدم😢

نمایندگی دستگاه فیزیوتراپی خانگی 

قابل استفاده جهت درمان درد ، تحریک عصب و عضله و لاغری با شبیه سازی ورزشی

دارای فرکانس تنس و فارادیک

دارای 3 سال گارانتی تعویض

ارسال به سراسر ایران

021-44220250-44257652

09194626401-09367875519