2777
2789
عنوان

سونوگرافی

95 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

کسی میدونه اگه روز۱۴برم سونو برای تعداد و اندازه فولیکولام،اگه کیست هم داشته باشم نشون میده؟قبلا کیست داشتم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
روز 12 برو چون ممکنه تا اون روز فولیکولات ازادشه

دوره سیکل هام ۳۲تا۳۵روزس آخه

زود نیس؟

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوره سیکل هام ۳۲تا۳۵روزس آخه زود نیس؟

دوره طولاني ديرتر بري بهتره

من دورم ٣١ روزه بود روز ١٧ فوليكولمو نشون داد

بله كيستم داشته باشي مشخص ميشه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
من یبار رفتم فولیکولامو با کیست اشتباه گرفت تازه گفت پلی کیستیکی😐همون ماه باردار شدم☺

خخخ

خوش بحالت

دوره طولاني ديرتر بري بهتره من دورم ٣١ روزه بود روز ١٧ فوليكولمو نشون داد بله كيستم داشته باشي مشخ ...

ممنون دوستم😊

اگه كيست داشته باشي باه تو سونو نشون ميده، روز سونو براي تعيين فوليكول و دكترت تعيين نكرده مگه برات؟ ...

نه 

دکترم میگه روزه۵برو واسه کیستت

نمیتونم ۲بار هزینه کنم

یبار روز۵برم

یبار رور۱۴

اره هزينش زياده، منم اين ماه دوبار رفتم واژينال سونو فوليكول انجام دادم هر بار ٦٥ تومن شد اخرم فوليك ...

وای چه سخت

انشاالله همه منتظرا زودی به نتیجه برسن

حداقل با امیدو انگیزه بریم دکتر