2777
2789
عنوان

نامزدی

88 بازدید | 7 پست

دخترا میدونید من چند وقت دیگه اگر خدا بخواد عروسیمه ولی دقیق تاریخ معلوم نیس بعد نامزدمم غریبس مادر پدرشم فوت کردن خودمونم مجازی اشنا شدیم البته خیلی غریبه نیستاااا نامزد من میشه دایی داماد عموم !دختر عمومم با شوهرش اشنا شده بوده

ولی الان خواهرمم داره نامزد میکنه اون اشناس با خانواده این اقا پسره رفت و امد خانوادگی داشتیم از وقتی اونا اومدن خاستگاری همه طرفدارش شدن از خودش و خانوادش خیلی نعریف میکنن من از این موضوع خیلی ناراحت میشم انگار من گناه کردم که غریبه شوهر کردم بنظرتون چیکار کنم انقد ناراحت نشم و حرص نخورم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میدونید من نامزدمو خیلی دوس دارم پسره خوبیه ۲ ساله نامزدیم هیچ وقت ناراحتم نکرده هیچ وقتم حرف رو حرف مادرم نزده احترام خیلی ب مادرم داره 

من پدرمم فوت کرده ی زمانی بابام دوستداشته ما دوتا خواهر عروس همین خانواده بشیم که الان اومدن خاستگاری خواهرم 

یجوری باهام صحبت میکنن ک بگن بابام از خاهرم بیشتر رازیه چون چیزی که بابام دوست داشته براش اتفاق افتاده

اگه شوهرتو از ته دل دوست داشته باشی حرص نمیخوریاین حرفا چیه

مبدونید من نامزدمو خیلی دوس دارم پسره خوبیه ۲ ساله نامزدیم هیچ وقت ناراحتم نکرده هیچ وقتم حرف رو حرف مادرم نزده احترام خیلی ب مادرم داره 

من پدرمم فوت کرده ی زمانی بابام دوستداشته ما دوتا خواهر عروس همین خانواده بشیم که الان اومدن خاستگاری خواهرم 

یجوری باهام صحبت میکنن ک بگن بابام از خاهرم بیشتر رازیه چون چیزی که بابام دوست داشته براش اتفاق افتاده

مبدونید من نامزدمو خیلی دوس دارم پسره خوبیه ۲ ساله نامزدیم هیچ وقت ناراحتم نکرده هیچ وقتم حرف رو حرف ...

شایدم میخوان حرصتو دربیارن

شااایددددد

به هرحال این حرفای خاله زنکی نباید رو زندگیت اثر بزاره

مردم همیشه حرفی برای گفتن و چزوندن بقیه دارن متأسفانه