وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته. جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤
ما اتوبوس داشتیم و با همکارهای یزدی و اهالی یزد زیاد سروکار داشتیم ، ب نظرم وصله هم نیستن ، کلا برعکس شیرازی هان ...انگار دو دهه عقب تر و سنتی تر هستن ....ولی ذات خوبی دارن
یزدیا به شدت خشک مذهبی بداخلاق خسیس بد ذات منم منمشون زیاد فکر می کنن عقل کل هستن و هیشکی به پاشون نمیرسه خیرشونم به هیشکی نمیرسه از اسلامم فقط نماز و روزه و عزاداریشو بلدن البته زحمتکشن و حلال خور