2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب مشکلش چیه؟

روغن نمیندازه

غلیظ نمیشه

بیمزس

چیه مشکلش خب

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

مال منم نمیشه بیخیالش شدم فکر کنم باید خیلی سبزی رو سرخ کرد تا سیاه بشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اندازه ی سبزی قرمه ؛ خیلی تاثیر داره تو مزه ش؛

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

اولین نکته قابلمه روحی غذاهایی که سبزی داره تو روحی بپز دوم گوشت استخون دارو بریز تو قابلمه بدون روغن قرمه کن یه تیکه دنبه هم بنداز  بعد که قرمه شد یه پیاز رنده شده بریز باهم سرخ کن  سبزی بریز آب بریز یا قلم بنداز یا عصاره قلم وسط پخت لوبیا پخته شده بریز پرک لیمو بریز آخرش یه سر قاشق رب انار یا لواشک یا پودر لیمو بریز 

مشکل غذات اینه که یا سبزی سبزی جالبی نیست یا آب زیاد می‌ریزی 

خب مشکلش چیه؟روغن نمیندازهغلیظ نمیشهبیمزسچیه مشکلش خب

من مشکلم بگم؟ 

یا آب زیاد میاد یا کم😐

یعنی آب خورشت یا خشک میشه یا این که زیاد میشه جا افتاده نمیشه در حالیکه طعمش خیلی خوبه ها..شما رسپی خودتون میگید

من خدا رو دارم…اینجوری که نمیمونه…این زمستونم میاد و میره…بهار میاد و خونه رو میتکونه…( جز کاربران قدیمی و تعلیقی!)