2777
2789

من جونم درمیره برا بچم عشق من همه زندگیمه

حالا کاری به اون هایی ندارم ک ب ناچار و از روی اجبار و فشار مجبور شدن

ولی مثلا زن دوست شوهرم سه تا بچه رو که آخریه هنوز پوشکی بوده و نمیتونسته راه بره رو ول میکنه و میره با ی مرد دیگه و اخرشم با اون طرف ازدواج میکنه فقط بخاطر اینکه طرف پولدارتر از شوهرش بوده

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک طرفه قضاوت نکنین

بعضی چیزها ممکنه حقیقت نداشته باشه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

در جایگاهی نیستیم که گسی قضاوت کنیم گاهی زندگی انقدر سخت که ادمی مجبور از عزیز ترین خودش بزنه

منم گفتم اون هایی که مجبور بودن ن اون هایی که واسه دلخوشی و سرخوشی رفتن

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏

دختر خاله من اومد عروسی برادرش بعد الکی بهونه کرد دیگه نرفت دختر چهارسالش بود تو دادگاه هلش داده بود طرف شوهرش گفته بود بیا توله تو ببر،بعد ده سال رفت بچه رو ببینه دخترش گفته بود هنوزم یادمه تو دادگاه هلم دادی

نمی دونم بهتره قضاوت نکنیم کسی رو ما تو زندگیشون نبودیم الان همکار شوهرم پدرخانومش فوت کرده به خانومه ارث زیادی رسیده سریع رفته یه ماشین گرون خریده و وقتی شوهرش ماموریت بوده کل خونه رو خالی کرده و درخواست طلاق داده اینا رو همکار شوهرم اینجوری تعریف کرده ولی من نمی دونم اگر از اون زن بپرسیم از شوهرش چیا که نمی گه و به کجا رسیده حاضره با دو تا دختر نوجوون اینکارا رو بکنه