شوهر من عاشق اینه که با رفیقاش و من به صورت متاهلی بریم سفر ولی من اصلا با اونا هم فاز نیستم چندبار سفر و رستوران رفتیم حال نکردم چندباری هم کنسل کردم ولی واقعا میخوام این بازی مسخره تموم بشه چون مدام بحث میشه و اون میگه باید بریم و من میگم نمیام! به نظرتون چجوری این قضیه رو حل کنم؟ میگه اگه بذاری مجردی برم دیگه بهت نمیگم بیا..چه کنم ؟ بذارم با دوستاش پسرونه ای سفر برن؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین بهرحال آدم احتیاج داره گاهی یه مسافرت بره حال وهواش عوض بشه برای خودتم لازمه ولی اگر میبینی دوستاش مشکل دارن خب یه برنامه سفربچین مثلاً با یکی اقوام که باهاش راحتین یا هرکسی که مورد اعتماد باشه وبتونید باهاش سفرکنید
یکم بی حنبه اس همون اول عقدمون بدون اینکه به من بگه ول کرد با دوستاش رفت سفر یا مثلا قهر که می کردیم میرفت سفر..من از اون موقع گفتم خط قرمزم سفر مجردیه