2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

162 بازدید | 17 پست

شوهر من عاشق اینه که با رفیقاش و من به صورت متاهلی بریم سفر ولی من اصلا با اونا هم فاز نیستم چندبار سفر و رستوران رفتیم حال نکردم چندباری هم کنسل کردم ولی واقعا میخوام این بازی مسخره تموم بشه چون مدام بحث میشه و اون میگه باید بریم و من میگم نمیام! به نظرتون چجوری این قضیه رو حل کنم؟ میگه اگه بذاری مجردی برم دیگه بهت نمیگم بیا..چه کنم ؟ بذارم با دوستاش پسرونه ای سفر برن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین بهرحال آدم احتیاج داره گاهی یه مسافرت بره حال وهواش عوض بشه برای خودتم لازمه ولی اگر میبینی دوستاش مشکل دارن خب یه برنامه سفربچین مثلاً با یکی اقوام که باهاش راحتین یا هرکسی که مورد اعتماد باشه وبتونید باهاش سفرکنید

ازادش بزار چرا خودت عذاب میدی فکر می‌کنی اینطور میتونی کنترلش کنی ؟؟مادرم همیشه می‌گفت مرد رها کن سف ...

یکم بی حنبه اس همون اول عقدمون بدون اینکه به من بگه ول کرد با دوستاش رفت سفر یا مثلا قهر که می کردیم میرفت سفر..من از اون موقع گفتم خط قرمزم سفر مجردیه

ببین بهرحال آدم احتیاج داره گاهی یه مسافرت بره حال وهواش عوض بشه برای خودتم لازمه ولی اگر میبینی دوس ...

با خانواده هرسال میریم اتفاقا ولی این عاشق مسخره بازی با دوستاشه و میخواد راحت سیگار بکشه با خانواده سختشه از طرفی میگه دونفره حال نمیده!

ازادش بزار چرا خودت عذاب میدی فکر می‌کنی اینطور میتونی کنترلش کنی ؟؟مادرم همیشه می‌گفت مرد رها کن سف ...

بعضی وقتا زن یه چیزی دیده که حساس شده بعضی‌وقتاهم خودشخص خیلی حساسه 

چندسال پیش بادوست پدرم وزن وبچش رفتیم مسافرت وهیز بودن پسرش روی اعصاب مابود تاآخرسفر

بعضی وقتا زن یه چیزی دیده که حساس شده بعضی‌وقتاهم خودشخص خیلی حساسه چندسال پیش بادوست پدرم وزن وبچش ...

اتفاقا دوست شوهرم هم یه بار دستشو گذاشت رو پای من و بلند شد و من واقعا موندم! اینقد خودمونی هستن اینا