2777
2789
عنوان

ویروس جدید

209 بازدید | 14 پست

سلام دهن دخترم مکرر افت میزنه نمیدونم والا خسته شدم از یکشنبه شب هم تب داره نمیدونم والا دکتر بردم دکتر ویروس حالا از ظهر لثه هاش قرمز شد و الان افت زده خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم گرمی بدنه به صورت افت میزنه من دخترم هر موقع مریض بشه انتهای مریضیش که داره از تنش درمیاد دور ...

خدا از دهنت بشنوه الان اومدم شهرستان بدبختی دکتر هم که خداروشکر تعطیلی فقط عمومی

خدا از دهنت بشنوه الان اومدم شهرستان بدبختی دکتر هم که خداروشکر تعطیلی فقط عمومی

خب من میدونم بچم همیشه مدلش اینجوریه و نگران نمیشم اما اگه فکر میکنی ممکنه چیز مهمی باشه حتما ببرش دکتر ولی معمولا تو بچه ای که تب داشته باشه دور لب و دهن میزنه و چیز خاصی نیست

خب من میدونم بچم همیشه مدلش اینجوریه و نگران نمیشم اما اگه فکر میکنی ممکنه چیز مهمی باشه حتما ببرش د ...

قبلاً هم افت زده ولی از یکشنبه شب تب داشت ظهر لثش قرمز شد الان افت زد

قبلاً هم افت زده ولی از یکشنبه شب تب داشت ظهر لثش قرمز شد الان افت زد

مال گرمی بدنه و تب بنظرم نگران نباش عشقم دکترم میگی گفته چیز خاصی نیست تنها چیزی که باید خیلی سریع براش اقدام کنی و یه لحظه تردید نکنی واسه دکتر بردن تب شدید هست چون ممکنه زبونم لال باعث تشنج بشه بقیش چیز خاصی نیست عزیز دلم

حواسم ب تبش هست الان بدنش یخ شده

خب خداروشکر عشقم واسه دور لبش هم میتونی بعد از تعطیلات ببریش دکتر تا خیالت راحت شه بنظر من که هیچی نیست اما مراقب باش تب بچه معمولا نیمه شب شدید میشه ایشالا که همیشه تنش سالم باشه