2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدن جن تنها من نمیدیدم برادرشوهرمم میدید شوهرم قبول نداشت تا اونم دید!

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

جن دیدم

تو ماشین کنار مادرم نشیته بود کپ خواهرم ولی محجبه و پوست سبزه تر و یکم تپل

وقتی از مادرم و خواهرم پرسیدم گفتن مامانم تنها بوده

هیچوقت نگاه یخیشو فراموش نمیکنم

عجیب،سرد،طولانی

💚الحمدلله کما هو اهله💚

تو خیابون بودیم پشت چرا قرمز ماشین بغلی راننده خودشو کشید صندلی عقب حس کردم واسه خانمه خ...... آره یا یک همچین کاری کرد چراغ سبز شد برگشت شایدم لب گرفت ولی یک کاری کردن شمال بودم دختره و پسره تو ماشین کام تو کام بودن دم دمای صبح بود ۴و ۵ اینا دختره نو جوان ۱۵ ساله داشتن میرفتن رو کار با دوست پ.... اومده بود شمال😔

دختری از جنس دریا 

یه نفرو کشده بودن چال میکردن دونفربودن توباغ

😲😲😲😲😲ترسناکه چقدر

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بزار فکر کنم 

@مارینوو‍ 

آهاا یادم اومد 

شنیدین 

بچه ها میتونن روح ببینن 

من بچه بودم 

تو خونمون 

یه مرد هیکلی قد بلند با سیبیل کلفت مشکی دیدم 

بعد اون گوشه خونه نشسته بود 

داشتم به مامانم میگفتم اون مرده کیه 

مامانم میگفت کیو میگی 😐 منم میگفتم اوناهاش 

مامانم چشم غره میرفت بهم 

رفتم پیش بابام گفتم اون مرده کیه 

بابام میگفت کیو میگیی 

درحالی که من اون میدیدم 

اونا نمیدیدن 

🙄🙄 نمیدونم واقعی بود یا توهم زدم 

بعد از ۲۰ سال قیافش یادمه 

🐈‍⬛❤️🐾
😲😲😲😲😲ترسناکه چقدر

هیچوقت نرفتم بیرون .منو دعوامیکردن چرا نمیری بیرون خوبه منوندیدن .کلک منم میکندن

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بزار فکر کنم @مارینوو‍ آهاا یادم اومد شنیدین بچه ها میتونن روح ببینن من بچه بودم تو خونمون یه مرد هی ...

روح نبود جن بوده 

هیچوقت نرفتم بیرون .منو دعوامیکردن چرا نمیری بیرون خوبه منوندیدن .کلک منم میکندن

فک کردم پسری!وای مواظب باش فهمیدی کیو چال کردن؟

وای ترسیدم

خیلی قضیه طولانی و ترسناکی داره بلاخره از شرشون خلاص شدم با نماز باطل السحر