2777
2789
عنوان

مرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 74 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی دینتو هم با اگاهی دنبال کن مثال اگه دیدی تو دینت فلان کاری رو که دستور داده بده بیشتر تحقیق کن ...

هعی چی بگم 

من دارم عذاب میکشم اثلا یادم نمیاد کی بغل بابام رفتم ۱۷ سالگی روانشناس معلمم بود اومد این چرت و پرت هارو تو مخم کرد 

نه چیزی ندیدم ۱۷ سالم بود روانشناس معلمم بود اومد از این چرت و پرتا گفت دیگه از اون موقع من اینجور ش ...

یه چند روز بیشتر با پدرت بگرد خوب میشی

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

اره باباها دختراشون دوس دارن بابا منم خیلی دوسم داره ولی من بدم میاد

بزرگترین اشتباه رو میکنی

تو یه سنی دختر عاشق و دلبسته میشه تقریبا محاله که نشه 

وقتی از پدرت  اون عشق و دلبستگی رو نگیری نا خوداگاه از بیرون تقاضا میکنی و اون وقته که زندگیت میفته تو خطر

🧔اقا هستم
بله درسته ولی خب زن و مرد نداره،ذات که خراب باشه خرابه،مرد و زنم نداره ولی نمیشه همه رو به چشم دید

درسته ولی من تو مردا اینو بیشتر دیدم 

نمی‌دونم والا. این دنیا رو زیاد نیستم، ایشالا دنیای بعدی.

شما که آقا هستید بهتر میدونید چه طوری باید فکر کنیم که منفی جذب نشه

باید توجه و دیدن و شنیدن هاتون رو بزارید رو آدمها و روابط خوب تو بیرون و مجازی و.. اینجا تاپیک منفی دیدید نرید داخلش،نشینید پای گلایه های خانمای دگه از شوهراشون.

ترس شما خیلی هم بیمورد نیست وقتی بری روانکاوی و مشاوران اجتماعی داره بیداد می‌کنه واین سوغات زن زندگی آزادی هست که مرد رو که خاصیتش نیازه رو تحریک کنه و بخاطر شرایط سخت ازدواج ویا رنگارنگی زنان ناخواسته اونها بر انگیخته کنه ویکدفعه ماجرای میتو در جامعه صداش در میاد که همگی بخاطر ابرو از شکایت صرف نظر کرده بودند واین چاره ای ندارم الا نگه داشتن حریم ها که خانمها اون رون رو درک نمی‌کنند واتش به زندگی دیگران ویا کسان خودشون میندازن 

یعنی اگر روابط بین محارم خانوادگی آزاده یا در شرایطی باشین که محارم تمکن مالی وشرایط ازدواج رو ندارن و شما بی توجه به نیازها اونه ها آزاد بگردید وزنانگی خود را در معرض نگاه قرار بدید ویا محارم بی قید با نامحرمان وشبکه های پو...ر....ن باشند هر مردی یک بمب انفجاری محسوب میشود