2777
2789
عنوان

بازم سوال راجب خواستگارم❌

203 بازدید | 13 پست

توضیح خیلی نمیدم‌خودتثن میدونین دیگه من پدر مادرم نوزادی جدا شدن با مادربزرگ پدری بزرگ شدم مادر که ندیدمش پدرمم یه ادم معتاد بیکار 

با پسری دارم آشنا میشم (خواستگار سنتیه)

خانوادش واقعا سطح بالا و خوبه شرایطمم کامل میدونن

من خودم معلم رسمی هستم ارشد دارم دومین لیسانسمو میخونم مدرس زبان مدارس استعداد درخشام

من ۲۴ سالمه پسر ۲۵ تک فرزند

شغل نداره فعلا خونه و مغازه ای که به نامشه رو داده اجاره یه زمینم جدیدا به نام زدن ماشینم داره 

ترم اخر یکی از رشته های پیرا پزشکیه 

کلا خیلی باهم بیرون نمیریم چون خانواده ها در جریانن نمیخوام بگن دختر همه جا با پسرمه ماهی دوبار شاید برم 

یا دورادور جایی باشم بیاد ببینه

حالا مشکل چیه 

کسیو که ندارم عمم درجریان همش میگه پسر خسیسه نداره 

چرا طلا نگرفت چرا چیزی نداد 

در حالی که دوبار گل داده 

یبار کیک گرفت واسه روز دختر 

یبارم یه گردنبند هدیه داد (طلا اینا نبود)

به عمم نشون دادم میگه وااای حالم بدشد مثلا که چی حداقل نقره میگرفت 

خودم دودلم با این حرفا دودل تر میشم 

نمیتونم کافیشاپ اینا برم 

معلمم داخل شهرستان اکثریت میشناسن میترسم ببینه کسی

نرماله در این حد هزینه کردنش بنظرتون؟

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

یذره هم حس میکنم بلد نیست طرز فکر سنتی داره 

اخه همه جا با خانواده بود حتی دوستاش پسر عموهاشن 

یا درس خونده یا کارخونه عموش کار کرده 

کلا تو کار دختر نبود😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوس پسر که نامزد نمیشه

آمدیم فردایی نبود آمدیم واین آخرین شعرم بود ...آنوقت چه؟؟میخواهی همین قدر دور بمانی.. همین قدر غریب همین قدر محال !؟راه بیفت و برگرد ...به فردا اعتمادی نیست !!

عزیزم طلا رو وقتی میگیرن که رسمی بشه همه چی....کی تو آشنایی طلا میخره؟

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وقتی هنوز چیزی رسمی نشده چرا باید طلا هدیه بده؟

البته کارش درست نبود بهتر بود ی چیز دیگه بگیره اما نباید انتظار طلا داشته باشی فعلا ن به باره نه به داره

برای آرامش و خنده ها های از ته دل مامانم یه صلوات میفرستی؟

یذره هم حس میکنم بلد نیست طرز فکر سنتی داره اخه همه جا با خانواده بود حتی دوستاش پسر عموهاشن یا درس ...

اگه میخوای باید بهش یاد بدی که چطوری باهات رفتار کنه،علاقه مندی هات چیه...دوست داشتنش رو چطور نشون بده...تو هم اینارو ازش بپرس...اینکه دوست داره خانمش چطور بهش ابراز محبت کنه

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

سلام؛ کادو دادن یا ندادن رو نمیتونی نشانه دست و دلبازی یا خساست بذاری چون بعضی پسرا واقعا بلد نیستن یا اصلا نمیدونن که باید کادو بخرن یا نمیدونن که دخترا با کادو خوشحال میشن؛ بعد هم اینکه این بنده خدا هنوز درآمد نداره بیاد هدیه ای گرون قیمت بگیره؛ توقعی در این زمینه نداشته باش

اگر پسر خوبیه و اخلاقش خوبه و درکت میکنه ردش نکن

والا خواستگار من در عرض دو سال یه شاخه گل هم برام نگرفت همه ش تو حسرت موندم حالا این خوبه در عرض دو ماه برات کیک و گل و اکسسوری گرفته

بعد اینکه کادو دادن دو طرفه میشه دختر هم در حد خودش یه چیزی میخره

من واسه خواستگارم چند بار اشپزی کردم بردم براش 

عمه ت فکر کنم در جریان جامعه و روابط امرووزی نیست نمیدونه پسرا چقدر خودشون توقع دارن و هزار تومنم خرج نمیکنن یا درخواست های بیجا دارن در مقابل حتی هزینه های کوچیک به دختر

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

والا خواستگار من در عرض دو سال یه شاخه گل هم برام نگرفت همه ش تو حسرت موندم حالا این خوبه در عرض دو ...

اره خدایی من هنوز هیچ هزینه ای نکردم