michaelscofild مدیر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 عنوان خطابم به پسرای نی نی سایته | مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 86 پست واقعا چرا وقتی یه دختر چندسال پاتون وای میسته وباهمه چیزتون میسازه بعد ک میگه بیا خواستگاریم نداشتن شغل و در امد رو بهونه میکنید ؟واقعا راست میگید یا دنبال بهانه این ؟خانما شماهم نظر بدین 1404/03/14 | 21:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 6793 ۶ سال چن سالتونهخب شماهم میتونین به دوستات بگی ک اره دارم وسایل ناکزدی رو میخرم الانم ک نشونش هستی بگو نشون هستیم درکل الان چون نشونت کرده واقعا نامزد دیگه حساب میشین
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 چرا اینجوری حرف زده گفتی کات میکنم باهات اره گفتم دیگ نمیمونم کلیم بدو بیراه بهش گفتم
gol_nargess8111 عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1860 فقط دستش خالیه 💔وگرنه دوستت داره ؛ اگ نداشت محال بود پول حلقه و ... بده ی جوری میپیچوند خودتو بزار جاش ، با جیب خالی میشه الان زن گرفت؟اما خب باید زودتر ب فکرش بود
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 چن سالتونهخب شماهم میتونین به دوستات بگی ک اره دارم وسایل ناکزدی رو میخرم الانم ک نشونش هستی بگو نشو ... ولی خانواده من در جریان رابطمون نیستن فقط خانواده اونن که میدونن
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 6793 ولی خانواده من در جریان رابطمون نیستن فقط خانواده اونن که میدونن میتونی خانوادتو در جریان قرار بدی حتی خود پسره با خانوادت صحبت کنه بدونن و بعدش رسمیش کنن
_کاوه_ عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2933 تو خیلی خوب حرف میزنی و ارومم میکنی چه فایده که بلد باشم حرفای قلمبه سلمبه بزنم 😆ولی خودم تنها باشم .هعییی روزگار https://abzarek.ir/service-p/msg/2326883
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 فقط دستش خالیه 💔وگرنه دوستت داره ؛ اگ نداشت محال بود پول حلقه و ... بده ی جوری میپیچوند خودتو بزار ... میدونم فقط ۵ ماهه رفته سرکار بااینک حقوق چندانی نداره ماهانه ۴ تومن بخودم میده میگه واسه بیرون رفتنت خرید اما واقعا من اینچیزا واسم مهم نیست دلم میخاد رابطه رسمی بشه
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 مثل اینکه دلشه بیاد خاستگاریت ولی انگار میترسه همش میگه بزار قرارداد باهام ببندن تکلیفت مشخص میشه
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 چه فایده که بلد باشم حرفای قلمبه سلمبه بزنم 😆ولی خودم تنها باشم .هعییی روزگار 🫠🫠🫠
gol_nargess8111 عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 1860 میدونم فقط ۵ ماهه رفته سرکار بااینک حقوق چندانی نداره ماهانه ۴ تومن بخودم میده میگه واسه بیرون رفتنت ... بهش یکم مهلت بده هر چند توام درک میکنم خسته شدی از شرایط اینجور ک مشخصه دوستت داره عزیزم انشاءالله ب زودی روابط تون رسمی بشه 😍♥️
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 میتونی خانوادتو در جریان قرار بدی حتی خود پسره با خانوادت صحبت کنه بدونن و بعدش رسمیش کنن مشکل منم همینه اصن میگم بابام نمیگن که بیای فردا منو برداری ببری فقط یه نشون میگ گفتنش راحته بیام اسم بزارم سرت بعد اخراجم کنن بخاطر مشکلات مالی نتونم عقدت کنم اونوقت چی بهم بخوره
michaelscofild مدیر استارتر عضویت: 1404/02/03 تعداد پست: 686 بهش یکم مهلت بده هر چند توام درک میکنم خسته شدی از شرایط اینجور ک مشخصه دوستت داره عزیزم انشاءالله ب ... برام دعا کن خیلی دلم میخاد تکلیفم مشخص شه واقعا دوسش دارم فراموشی سخته واسم 🥲
shadeli00lilili عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 6793 مشکل منم همینه اصن میگم بابام نمیگن که بیای فردا منو برداری ببری فقط یه نشون میگ گفتنش راحته بیام اس ... وااای خدا بخدادلم براش میسوزه حالا تو یکم صبر کن خودت با خانوادت در میون بزار به دوستاتم بگو خودش اومد گفت و حالا میخواد یکم وضعش بهتر شه بیاد چن سالتونه؟