2777
2789
عنوان

خطابم به پسرای نی نی سایته

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 86 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن سالتونهخب شماهم میتونین به دوستات بگی ک اره دارم وسایل ناکزدی رو میخرم الانم ک نشونش هستی بگو نشو ...

ولی خانواده من در جریان رابطمون نیستن فقط خانواده اونن که میدونن 

فقط دستش خالیه 💔وگرنه دوستت داره ؛ اگ نداشت محال بود پول حلقه و ... بده ی جوری می‌پیچوند خودتو بزار ...

میدونم فقط ۵ ماهه رفته سرکار بااینک حقوق چندانی نداره ماهانه ۴ تومن بخودم میده میگه واسه بیرون رفتنت خرید 

اما واقعا من اینچیزا واسم مهم نیست دلم میخاد رابطه رسمی بشه 

میدونم فقط ۵ ماهه رفته سرکار بااینک حقوق چندانی نداره ماهانه ۴ تومن بخودم میده میگه واسه بیرون رفتنت ...

بهش یکم مهلت بده 

هر چند توام درک میکنم خسته شدی از شرایط 

اینجور ک مشخصه دوستت داره عزیزم 

انشاءالله ب زودی روابط تون رسمی بشه 😍♥️

میتونی خانوادتو در جریان قرار بدی حتی خود پسره با خانوادت صحبت کنه بدونن و بعدش رسمیش کنن

مشکل منم همینه اصن میگم بابام نمیگن که بیای فردا منو برداری ببری فقط یه نشون میگ گفتنش راحته بیام اسم بزارم سرت بعد اخراجم کنن بخاطر مشکلات مالی نتونم عقدت کنم اونوقت چی بهم بخوره 

بهش یکم مهلت بده هر چند توام درک میکنم خسته شدی از شرایط اینجور ک مشخصه دوستت داره عزیزم انشاءالله ب ...

برام دعا کن 

خیلی دلم میخاد تکلیفم مشخص شه واقعا دوسش دارم فراموشی سخته واسم 🥲

مشکل منم همینه اصن میگم بابام نمیگن که بیای فردا منو برداری ببری فقط یه نشون میگ گفتنش راحته بیام اس ...

وااای خدا بخدادلم براش میسوزه حالا تو یکم صبر کن خودت با خانوادت در میون بزار به دوستاتم بگو خودش اومد گفت و حالا میخواد یکم وضعش بهتر شه بیاد 

چن سالتونه؟