2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر منظور عرق سوز شدنه کالاندولا ، زینک اکساید ، سودوکریم و پماد روغن کبد ماهی همه موثرن 

اگر خدای نکرده سوختگی منظور با جسم گرمه باید حتما دکتر ببینه درجه سوختگی مشخص بشه پماد بده  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

يه زماني ميگفتن پوشك مولفيكس باعث سياه شدن پاي بچه هاشده درموردسوختگيش اگه داره دندون درمياره هيچ راهي نداره فقط بااب بشوروزودبه زودعوضش كن دخترمن هروقت بخواددندون دربياره همينطوري ميشه هيچ پمادي هم جواب نداد

كاش زمان به عقب برميگشت
اگر منظور عرق سوز شدنه کالاندولا ، زینک اکساید ، سودوکریم و پماد روغن کبد ماهی همه موثرن  اگر ...

عزیزم من از زینک استفاده میکنم ولی پاش سیاه شده دیگه مث اوالا سفید سفید نیست ممکنه از پماد باشه پوشک هم مارک مای بیبی استفاده میکنم

يه زماني ميگفتن پوشك مولفيكس باعث سياه شدن پاي بچه هاشده درموردسوختگيش اگه داره دندون درمياره هيچ را ...

وای من برای دخملم مولفیکس استفاده میکنم یعنی عوضش کنم چ پوشکی خوبه بگیرم

وای من برای دخملم مولفیکس استفاده میکنم یعنی عوضش کنم چ پوشکی خوبه بگیرم

من نستااستفاده ميكنم جديداچسبش بدشده خودم توفكرم عوض كنم اگه مشكل قيمت نداري پمپرزبگيراگه نه من تعريف ماي بيبي ممتازوزيادشنيدم ياميخواي يه تاپيك بزن نظربقيه مامانوروهم ببين

كاش زمان به عقب برميگشت
عزیزم من از زینک استفاده میکنم ولی پاش سیاه شده دیگه مث اوالا سفید سفید نیست ممکنه از پماد باشه پوشک ...

من واسه اولی مولفیکس بود اینم مولفیکس استفاده کردم ولی پیش نیومد پاشون سیاه بشه بالاخره با رشد بچه یه مقدار پوستش تیره تر میشه ولی بازم چون تجربشو ندارم دقیق نمیدونم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚