2821
2789
عنوان

این پسره چرا

51 بازدید | 7 پست

باهاش بمونم؟

قیافه نداره هیکل نداره قد و بالا نداره پول نداره بچه طلاقه

اخلاقش خیلی خوبه و مکمل منه ازدواجیه ،تحصیلات عالیه داره

فامیل خیلی دور پدریمه توی اهواز

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سطح مالی خانواده خودت چطوره؟

از الان میگی قیافه نداره

من نمیگم بردپیت ولی باید به دلت بشینه

اگه راضی نیست بهتره رد کنی

بچه طلاق هم دوحالت داره

یا میشه پر از خلأ و عقده های درونی یا برعکس خیلی خوب میشه و همه رو میخواد جبران کنه در آینده 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

آخه پدرش اخلاق نداره میترسم به اون بکشه خودشم هی میگه بد بود مامانم بیچاره طلاق گرفت

هعی عزیزم خب شاید اخلاق اونو دیده بخاطر همین میخواد مثل اون نباشه وگرنه که نمیگفت اخلاق پدرش بد بوده

جونم بنظرم خوب فکراتو بکن بعد ی تصمیم دریت درموردش بگیر 

باردار نیستم بخاطر هدفم
هعی عزیزم خب شاید اخلاق اونو دیده بخاطر همین میخواد مثل اون نباشه وگرنه که نمیگفت اخلاق پدرش بد بوده ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم کمتر کسی با اخلاقیات من سازگاره و مکملمه خواستگار هم تو این دوره و زمونه کمه ،قراره بره استخدام نیرو دریایی بشه درسش تموم بشه ، اما معلوم نیست قبول شه یا نه ،اما تو این دور زمونه پول حرف اول میزنه منی که خونه بابام آب تو دلم تکون نخورده برم مستاجری،از یه طرفم میگم همه همینن اولش ،واقعا موندم

سطح مالی خانواده خودت چطوره؟از الان میگی قیافه ندارهمن نمیگم بردپیت ولی باید به دلت بشینهاگه راضی نی ...

مرسی عزیزم ،سطحمون متوسط رو به بالا دوتا خونه داریم ماشین و موتور و حقوق ثابت پدرم

مرسی عزیزم ،سطحمون متوسط رو به بالا دوتا خونه داریم ماشین و موتور و حقوق ثابت پدرم

پس ابدا اصلا با کسی که از خودت پایین تره ازدواج نکن اصلا

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز