2777
2789
کنین قلب رقه سر هم نوشته😂

چی؟

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

میشه به من معرفی کنیییییی اولی نفهمیدم اسمشوبه وقت شام رو ببین خیلی قشنگه

سریال سقوط 

فیلم قلب رِقه

اول سقوط و ببین خیلییی هیجانیه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنین قلب رقه سر هم نوشته😂

کیبوردم ایراد داره گاهی اینطوری میشه

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

سریال سقوط فیلم قلب رِقهاول سقوط و ببین خیلییی هیجانیه

دیدمش کامل 

توهم به وقت شام رو بیبن خیلی قشنگه

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

دیدمش کامل توهم به وقت شام رو بیبن خیلی قشنگه

حتما مرسی عزیزم

ملی و راه های نرفته اش رو ببین تا بدونی مجردی بهتره اولین شب ۱۸سالگی رو ببین تا گریه کنی اعصابت خورد بشه 

شرف خانواده فاضل رو برای لبخند و دشمن زن و آسو پاس و آینه بغل رو برای خنده ببین فسیل ببین با دینامیت برای طنز خوب مخصوصا دینامیک عالیه طنزه ساعت ۵ عصر رو ببین دیونه بشی 

زن ها فرشته آمد ۱ و ۲ رو به عنوان طنز چرت ببین برادران لیلا رو برای حرص خوردن ببین خط فرضی رو برای غم ببین گدایان تهران رو برای طنز دهه هشتاد و در آخر اسب سفید پادشاه رو برای عشق و عاشقی از اونایی که میگی آخیش چه قشنگ بود آموزنده است عالیه حتماً ببینید حتماً یک کار خوب واسه در کنار خانواده قدمیه ولی خروس جنگی و اسپاگتی در ۸ دقیقه و رژیم طلایی پیشنهاد میکنم عروس فراری و چراغ قرمز هم خوبه اگه میخوای زججه بزنی برای دختر  دختر ها فریاد نمی‌زنند هییسسس رو ببین اگه یک عاشقانه دهه ۸۰میخوای جایزه بزرگ با حامد کمیلی رو ببین اگه یک طنز باحال میخوای آتش بس رو ببین اگه میخوای یک فیلم خوب و در آخر پیشنهاد من به تو همین اسب سفید پادشاه هست که واقعاً قشنگیه خیلی خوبه

دختری از جنس دریا 

حتما مرسی عزیزم

قلب رقه خوبه؟؟

ملی و راه های نرفته اش رو ببین تا بدونی مجردی بهتره اولین شب ۱۸سالگی رو ببین تا گریه کنی اعصابت خورد ...

اخر اسب سفید خیلی غم داشت فک کنم همون پسره بود که واقعا هم فوت شد شبیه ساعد سهیلیه

قلب رقه خوبه؟؟

خوب بود بد نبود ولی زیادم هیجانی نبود سقوط بهتره به نظرم

ملی و راه های نرفته اش رو ببین تا بدونی مجردی بهتره اولین شب ۱۸سالگی رو ببین تا گریه کنی اعصابت خورد ...

دمت گرم

خوب بود بد نبود ولی زیادم هیجانی نبود سقوط بهتره به نظرم

سریاله؟

اگر به نتیجه نرسیدی الان قرار شام داریم برم بیام ی صد تا فیلم که همشون درجه یکن رو تا حدودی با ژانرهاشون برات میگم  اگرم خواستی ژانرتو بگو فقط ی لایکی پیامی چیزی بزار گمت نکنم