2777
2789
من هم که مشاور داشتم قربون نداشتن برنامه میداد جوری که نتونی نفس بکشی و اصلا خوب نبود مثلا توی روز ک ...

اون دیگه تو یه لول دیگه بوده😂

من الان واسه امتحان نهایی ۲ ساعت میخونم نفسم میگیره

۱۲ ساعتتتتتتت اونم روز کنکوررر؟😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دیگه تو یه لول دیگه بوده😂من الان واسه امتحان نهایی ۲ ساعت میخونم نفسم میگیره۱۲ ساعتتتتتتت اونم ...

یعنی دیشب انقدر حالم بد شد که قرص قلبم رو خوردم بعد میاد میگه تو کم کاری کردی ، کارهاش برعکس هست تا روز قبل کنکور تشریحی کار میکرد الان وسط امتحان ها میگه ۳۰۰ تا تست بزن

یعنی دیشب انقدر حالم بد شد که قرص قلبم رو خوردم بعد میاد میگه تو کم کاری کردی ، کارهاش برعکس هست تا ...

عوضش کن برادر من

یارو مشخصه این کاره نیست

چه خبره ۳۰۰ تا تست اونم وسط امتحان نهایی😶😑

عوضش کن برادر من یارو مشخصه این کاره نیستچه خبره ۳۰۰ تا تست اونم وسط امتحان نهایی😶😑

دیگه تمام شد ولی امسال خودم طبق توان خودم برنامه میریزم واسه خودم

من سال اولم بود و خانواده هم میگن هرچی شد برو ولی من خودم میخوام بمونم پشت ، چون رشته های چرتی میارم ...

اگه تو خودت میبینی 

بمونه و رشته خوب بخون

ارزش نداره 

رشته ای بخونی ۴ سال تهش بیکار و ...

میشه تاپیک های جدیدم رو چک کنید برای همین کنکوره

دیدم

من خودم با پشت موندن اصلا موافق نیستم 

فکر کن تو الان پشت بمونی ، یه سال بخونی بعد خدایی نکرده سال دیگه دوباره قبول نشی ، اون موقع میخوای بگی خب ، حالا که من یه سال موندم و عقب افتادم از بقیه ، مشکلی نداره این یه سال بشه دوسال

بعد دو سه سال هم آدم قطعا اون توانایی اولیه واسه درس خوندن رو نداره و فقط عمره که داره میگذره.

من خودم ترازم واقعا خوب نشده 

ولی عمرا اگه پشت بمونم

میرم پیام نور ولی پشت نمیمونم.

اما اگه واقعا قصدت جدیه و مطمئنی که تو این یکسال حتما میخونی و قبول میشی ، بمون.

غیر این صورت خودتو غول نزن که فقط عمرت طلف بشه.

چون میدونی سال بعد علاوه بر کنکور ، دوباره باید کل این درسای امسال رو هم ترمیم بزنی.

ولی اگه موندی پشت ، میتونی از هوش مصنوعی برنامه بگیری. تمام شرایطت رو بهش بگی بهترین برنامه رو میده نیازی به مشاور هم نداری.

و به قول خودت اگه نمیخوای خیلی هزینه کنی ، ویدئو های موسسه ها رو هم میتونی از کانالای تلگرام دانلود کنی

البته واسه سال ۱۴۰۳_ ۱۴۰۴ رو دانلود که که بیشترین نزدیکی به کنکور سال بعد رو داره

موفق باشی.