2777
2789
عنوان

زندگی سخت

66 بازدید | 5 پست

با پدر بزرگ مادر بزرگ و یه مادر شلخته زندگی میکنم اصلا کار خونه نمیکنن حالم داره بهم میخوره از این زندگی خونه گوه گرفته داشتم حیاط میشوستم مادر بزرگ صدا زدم چند بار گفت چیه پتیاره گمشو منم گفتم خب داد نزن همه میدونن سلیته هستی اون جلو همسایه ها گفت داییم شنید منو دعوا کرد من خستم از این زندگی چند روز دیگه نامزدیمه دو دلم میگم بله نگم خودم برم خونه بگیرم زندگی کنم راحت حوصله مادر شوهر عوضی هم ندارم دو دلم فقط می‌خوام از آدما اطرافم دور بشم 

عزیزم اگه طرفت و دوست داری که بله رو بده بهش دیگه نامزد کنی به امید خونه خودت حالت بهتر میشه و دیگه این چیزا برات مهم نیست

ولی اگه دوسش نداری از چاله خودت و ننداز تو چاه، فوقش یسال خوشی که از خانوادت جدا میشی و دیگه پیششون نیستی،بعد که وارد زندگی متاهلی شدی متوجه میشی چقدر اشتباه کردی و میتونستی اون خونه قبلی و تحمل کنی نه خونه شوهر و و فامیلای شوهر

اگه که اون طرف و خیلی دوست نداری، یه جوری سر کن پیش پدر و مادر بزرگت، به هر حال پیرن سنشون بالاست دست خودشون نیست، حرفی زدن هم گوشات و بکن دروازه اصلا اهمیت نده و حرص نخور، اونا درست نمیشه رفتاراشون، چون کل عمرشون رو اینجوری زندگی کردن، فقط کنار بیا تا ببینی خدا چی میخواد برات،خونه گرفتن هم خیلی بیشتر از چیزی که فکرش و بکنی هزینه داره و تموم پس اندازات به فنا میره، اینکه گفتم اهمیت نده منظورم این نبود که بی محلشون کنی یا بی احترامی کنی، منظورم اینه باهاشون کنار بیا و سخت نگیر تا آسون هم بگذره به خودت

🌿💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب معلومه خسته‌ای. اگه فعلاً نمی‌تونی از اونجا بری، سعی کن یه گوشه‌ای رو واسه خودت مرتب نگه‌داری که حس کنی یه ذره کنترل دست خودته. هرچی رو می‌تونی تمیز کن، بقیه‌شو ول کن. انرژیتو پای آدمای بی‌خیال نسوزون.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!