2777
2789
عنوان

کنکوری ها

64 بازدید | 7 پست

دیدم بحث کنکور داغه میخواستم چیزایی رو بهتون بگم ک دوست داشتم یکی ۴ ۵ سال پیش ب خودم بگه 

بچه ها خواهش میکنم خودتونو اذیت نکنید اصلا اون چیزی ک شما فکر میکنید نیست اصلا این موضوع اونقدر مهم نیست، حتی تاپ ترین رشته ها اونجوری ک شما فک میکنید نیستن،خفن و بی دردسر نیستن، صرفا آیندتونو تضمین نمیکنن، یسری رشته ها رو خصوصا توی انسانیا دانشگاه با رتبه زیر ۵۰۰ میگیره فک نکنید چیز خاصیه اون رشته با اون رشته ای ک میتونی با ۲۰ هزار بخونی چندان تفاوتی نداره، همه میخوان از شما پول دربیارن چه فلان موسسه کنکوری چه خود سازمان سنجش و.‌..پس فک نکنید این بولد کردن ها واقعیه بعدا میفهمید همش پوچه .بخونید اما بدونید هیچ موقعیتی اونقدر خفن و راضی کننده نیست ک فکر میکنید و ارزشش و نداره ک بخاطرش بخواید استرس بکشید و بدنتون و نابود کنید خواهش میکنم با خونسردی کامل باهاش برخورد کنید و اجازه ندید جو ناآگاه والدین، معلما و انتظارت بی پایه اساسشون از پا درتون بیاره

مرسی ولی ۴ سال موندم پشت کنکور حالا فقط دعا میکنم حداقل ازاد بیارم درد واقعا وقتیی همه ازت انتظار دا ...

واقعا اونا متوجه نیستن جو کنکور چجوریه فقط انتظار دارن ک باید نهایت بی توجهی رو ب این انتظارات بکنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

2790
2778
2791
2779
2792