2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب ميشه يني؟؟؟عجيب نيست؟؟؟چرا يه زخم نبايد خوب بشه؟؟؟دقيقا هم جاش يه سوراخ دايره اي خيلي ريز مونده! ...

جاش مونده چون دستکاری کرده ....

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من میخام برم الویه بخورم ..دارم وسوسه میشم ولبکی نباید بخورم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
خدارشکر که خوبی چرا سرت شلوغه ؟؟؟ خیلی ممنون والا ذوق دارم سه هفته تموم شه بیاد😅😅😅

نزدیکه عیده دیگه عزیزم

خونه تکونی و خرید عید

عزییییزممم ان شاءا... به سلامتی😍😍😍😍

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙
خوب ميشه يني؟؟؟عجيب نيست؟؟؟چرا يه زخم نبايد خوب بشه؟؟؟دقيقا هم جاش يه سوراخ دايره اي خيلي ريز مونده! ...

اون تایکماه طول میکشه دست نزنه تاخودش خوب شه منم داشتم به خاطر اینکه تیغ من توحمام بوده وهمسرم به جایمن لستفاده کرده مال هردوتامون یک شکله  پوستش حساسه وقتی میاد بیرون تیغ روببره  بیرون تا جابه جا نشه اگه بکنه تازه میشه ودوباره همون جا رشت میکنه

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔

بچها چرا من هرچی خونه تمیز میکنم فایده نداره???میگید شتید پون سه تا وروجک دارم...خسته شدم

برای افتت افتین ژل از داروخونه بگیر بزن روش. برای دندون دردتم نوافن ...

واقعا اون ژله بزنم خوب میشه؟؟داغونم کرده.ممنون گلم بخاطر راهنمایتتون

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
اصن دوسه روزه داغون شدم. امروز از همش بدتر. پرتقال ترش خوردم یه بند داشتم سرفه میکنم. هرجا سرچ کردم ...

عزززیززززم.اهی انشالله بهتر بشین.واقعاا درکتون میکنم.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...