2777
2789
سلام فداتشم آره منم سرم شلوغه😔😔😔 ان شاءا... موفق باشی عزیزم😍😍 خسته نباشی خدا قوت❤❤❤ سلامتی ...

خدارشکر که خوبی

چرا سرت شلوغه ؟؟؟

خیلی ممنون

والا ذوق دارم سه هفته تموم شه بیاد😅😅😅

👇👇👇چون که اسرارت نهان در دل شود / آن مرادت زودتر حاصل شود🤗😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه سری تو تاریکی داشتم میرفتم گفتم بسم الله الرحمن ارحیم

یهو جن زد روشونم گفت: داداش تو با این قیافه تـخمیــت که از خودمونی تو دیگه چرا؟😂😂

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
من نميدونم وقتي ميگه نه شير داره نه پستو ن ديگه چرا شيرشو بردن هندستون 😂😂 هميشه برام سوا ...

ما میگیم گاوشو بردن هندسون

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خانوما اگه كسي چيزي ميدونه بگه لطفا

بگو نکنه تاخودش خوب بشه یکم نمک بزنه اون مثل افت میمونه اگه بکنه بد ترمیشه یاجوش شیرین

🌹  بزن رو گل...               ♥... عـاشقـی را بـایــد از شـاملــو یـاد گـرفـت، بـه "آیــــدا" میگفــت :"خــــدای کــوچــک مــن"... ♥.                              کارمارو بالاخره همه پس میدن دقیقا همینجا...!💔
وااای دقیقااا.من دندون درد آف زدن لثه هم بهش اضافه کن😭😭 واقعا داغونم

اصن دوسه روزه داغون شدم. امروز از همش بدتر. پرتقال ترش خوردم یه بند داشتم سرفه میکنم. هرجا سرچ کردم گفتن بده برا سرفه..

یه زره اروم شدم

اونم با قرقره اب نمک و زردچوبه

درخواست دوستی ممنوع !

فک کنم طبیعیه اونجور بمونه مثه صورت ک بعضی وقتا جای جوش می مونه

نه سوراخش اونطوري نيست.انگار كه دست ادم زخم بشه ولي خوب نشه.اونطوريه سوراخش.خيلي عجيبه!چون دقيقا يه سوراخ دايره اي خيلي ريز مونده جاش!!!!!چرا؟؟؟بايد چيكار كنه؟؟

بي هيچْ آرايشي ! او خواست كه من زن باشم ...

مورد داشتیم دختره رفته امتحان رانندگی بده

افسر پرسیده: آینه کجاست ؟ 🤔

دختره گفته :تو کیفمه ... بدمش ؟😁

میگن افسره استعفاشو نوشته رفته کویر ساربان شده  😂🐫🐪

ای ساربان آهسته  ران آرام جانم میرود😂😂😂

شوهرنازنینم👦خانومت👧خیلی شرمنده ی مهربونیاته😶😶اینو بدون هیچکس نمیتونه ما دونفر👫رو از هم جدا کنه جز مرگ😳یه چیز دیگه!!خدا روشکرکه تو شدی شوهرم👦
بگو نکنه تاخودش خوب بشه یکم نمک بزنه اون مثل افت میمونه اگه بکنه بد ترمیشه یاجوش شیرین

خوب ميشه يني؟؟؟عجيب نيست؟؟؟چرا يه زخم نبايد خوب بشه؟؟؟دقيقا هم جاش يه سوراخ دايره اي خيلي ريز مونده!!!!چرا؟؟

بي هيچْ آرايشي ! او خواست كه من زن باشم ...