2821
2789

تمرین کن روزی هزار مرتبه جذبشو جذبشو جذبشو ای شغل عزیزم 

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا روش های ک همع ادمای موفق باهاش جواب گرفتن منم به این علت پرسیدم شاید کسی بدونه

منم برای همین کتاب معرفی کردم بهتون ولی اون خانم داشت مسخره میکرد من جوابشو دادم

ااینا رو فقط تکرار کنم یا بنویسم!؟ میشه با جزئیات ببشتری توضیح بدین اگع ممکنه!؟

خب ببین گلم واقعا بهت تبریک بابت این کارت ببین روی برگه هزار مرتبه بنویس بعد هرروز صبح بخون اونم توی  دستشویی میری و کاغذی که این هارو توش نوشتی رو میزاری پشت در دستشویی میسینی سر کاسه حتماً ایرانی باشه خب بعد آب یخ رو میگیری جایی که میدونی بعد یک تیکه کاغذ که اسم شغلت هم هست رو میزاری کف سنگ دستشویی بعد جوی که آب نخوره بعد از هزار مرتبه که گفتی با آب یخ آبکشی میکنی میای بیرون

درخواست دوستی ندیدددد❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌آدم باش میگم درخواست نده نفهم بیشعور درخواست نده با توام میفهمی درخواست نده 👀 فحش گذاشتم هرکی درخواست بده .

منم برای همین کتاب معرفی کردم بهتون ولی اون خانم داشت مسخره میکرد من جوابشو دادم

خیلی. بده ی سریا میان بدون هیچ  دلیلی الکی انرژی  منفی میدن و مسخره میکنن متنفرم از این رفتارات 

مثلا بگه صدبار بگه یا تقی یا نقی هم به همون اندازه خنده داره🤭

وا من جدی بودم شما چرا شوخی گرفتی قانون جذب  کسانی مثل ایران ماسک روشن اثر گذاشته خواهشاً شوخی نکنید ناراحت میشم 

خیلی. بده ی سریا میان بدون هیچ دلیلی الکی انرژی منفی میدن و مسخره میکنن متنفرم از این رفتارات

منم واقعا امیدوارم با قانون جذبی که گفتم جذبت بشه

2823
2791
2779
2792