2777
2789
عنوان

حساسیت الکی:(

109 بازدید | 11 پست

سلام 

ازوقتی دخترم دنیااومده خیلی حساس شدم تا کسی بغلش می کنه میترسم بهم نخندیدااما میترسم دخترم به اون طرف عادت کنه میترسم ازم دوربشه میترسم کمتردوسم داشته باشه میدونم ترسم الکیه اما چیکارکنم همش استرس دارم یاوقتی گریه میکنه یکی بغلش میکنه آروم میشه تودلم غصه میخورم میگم چراتوبغل خودم اروم نشد شاید من و دوست نداره نمیدونم ولی حس میکنم دارم مریض میشم بااین فکرام کسی بوده اینطوری باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من رو شوهرم این حس و دارم

تا با خاهرش دو کلمه حرف بزنه یا مامانشو بغل کنه تو دلم میگم پس بیخود کردی منو گرفتی 

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
وای من که خیلی غصه میخورم مثلا توبغلم نق میزنه عمش میگیره اروم میشه:(

اخ اره حالا تو بغل خاله اروم شه یه چی ولی عمه اووف

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
تا با خاهرش دو کلمه حرف بزنه یا مامانشو بغل کنه تو دلم میگم پس بیخود کردی منو گرفتی 

متاسفانه من روشوهرمم همین حس و دارم ولی ازوقتی بچم اومده خیلی بدترحساس شدم نمیتونم خودم و بزنم به بیخیالی

متاسفانه من روشوهرمم همین حس و دارم ولی ازوقتی بچم اومده خیلی بدترحساس شدم نمیتونم خودم و بزنم به بی ...

شوهرم ترکه دیروز تو رستوران یه دختر ترک زبون اومد با مادرش داشتن صحبت میکردن احساس کردم گوشش به صدای اوناس میخاستم خفش کنم

!!! واااا چقدر سخته درکتون برای من

من ارزوم این هست که بچم شدیدن بابایی بشه تا من راحت به کارام برسم 😁

دارم تمام تلاشم رو میکنم که پسرم به مامانم وابسته بشه که راحت خونه مادر بزرگش بمونه که اگه جایی خواستم برم یه هوایی به سرم بخوره به مشکل بر نخورم 

از طرفی هم بچم رو همش میبرم تو جمع و همه عاشقشن چون خیلی خندون هست و با همه سریع میجوشه و برای بغل من و باباش لج بیخودی نمیگیره با اینکه خیلی کوچیکه فقط ۶ ماهشه و من خیلی خوشحالم که مثل من و باباش اجتماعیه

👈 عضو کمپین مبارزه با کلمه ی شوشو😖😡😠