2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اومده بود

396 بازدید | 24 پست

ساعت ۲ اومد.البته ده دقیقه ی پیش ازاومدن زنگ زده بودکه خبربده که میاد . ولی من صدای گوشی رو نشنیده بودم

منم ماکارونی درست کردم  خییلی خجالت کشیدم 🤒

آخه مرغ یا گوشت چرخ کرده نداشتیم ،فقط گوشت داشتیم.گوشت هم که خودتون میدونین حداقل سه چهار ساعت وقت میبره تابپزه توی قابلمه.زودپزهم خیلی ساله استفاده نمیکنم چون خرابه.

اومدم ماکارونی درست کردم آب شدم رفتم زمین😕🤒

چون دیر به دیرمیان  مثلاسالی دو بارشاید.

چندبارهم گفتم ببخشیدشرمنده.کاش زودترخبرداده بودی یه چیزدرست وحسابی درست میکردم 

به نظرتون بدشد نه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم. گفتم نکنه فکرکنن ماهیچی نداریم

نه بابا مگه ماکارانی غذا نیست طفلی به این خوشمزگی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من به شخصه معتقدم دشمن هم بیادخونه ی آدم احترامش واجبه.چون مهمونه

من همچین اعتقادی ندارم.  خانواده شوهرم همیشه سر زده می آمدن و همه جای خونه ام سرک می کشیدن که ببینند چی به چی هست! 

یه بار سرزده آمدن دیدن سه تا از دوستام خونه ام هستن آنقدر با اخم نشستن که دوستام جمع کردن و رفتن! مثل اینها که بگن تو حق نداری غیر از ما کسی دیگه رو خونه پسرمون دعوت کنی! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!