2777
2789
از ایسوس راضی نستید؟

واسه من ایسوس نیست

منظورم برنده نبود یه سری مشخصات که اونموقع سر درنمیاوردم تازه متوجه تفاوتش شدم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از ایسوس راضی نستید؟

پردازنده حداقلش core i3 بگیر اگه بودجه‌ات جواب داد خب core i5 و core i7 بهترن ولی برای کارهای روزمره i3 هم کافیه

نسلش به نظرم حداقل ۱۲ بگیر ۱۳ باشه بهتره

رم حداقل ۸ گیگ ، ۱۶ گیگ بهتره قابلیت ارتقا هم داشت چه بهتر

SSD حداقل 512 گیگ

پنل IPS باشه بهتره 

این حداقل‌ها واسه استفاده سبک و روزمره‌اس تا حدی برای برنامه نویسی سبک هم جواب میده

ولی برای کارهای گرافیکی و ادیت سنگین ویدئو و گیم‌های سنگین جواب نمیده 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سایت‌های مختلف بزن مثل تکنولایف و دیجی‌کالا راحت لپ‌تاپ با این مشخصات پیدا میکنی ببین قیمت کدوم به بودجه‌ات میخوره

اونقدرا هم تعصب نداشته باش رو ایسوس تو برند لنوو هم تو این قیمت‌ها لپ‌تاپ‌هایی با مشخصات مناسب پیدا میشه

اگه نور کیبورد و اثر انگشت و اینا برات مهمه موقع خرید حتما چک کن بگو نور کیبورد رو روشن کنه اثر انگشت خودتو تنظیم کنه

واسه من گفت اثر انگشت داره حتی یه صفحه‌ای هم آورد که این واسه اثر انگشتشه ولی تنظیم نکردیم بعد دیدم اصلا اثر انگشت نداره

اثر انگشت نداشت زیاد مهم نیست میتونی رو لپ‌تاپ پین بذاری ولی نور کیبورد که بهش میگن بک‌لایت باشه بهتره تو تاریکی تایپ برات راحت‌تر میشه

من خودم i7 core دارم عالیه ایسوس

به چیزهای دیگه بستگی داره به مشخصات دیگه و اینکه چه استفاده‌ای از لپ‌تاپ میشه

خب خوبه که شما راضی‌ای

به چیزهای دیگه بستگی داره به مشخصات دیگه و اینکه چه استفاده‌ای از لپ‌تاپ میشهخب خوبه که شما راضی‌ای

با اینکه چندین ساله خریدیم و دیگه قدیمی شده باتری ضعیف شاه اما باز کار میکنه و تازه ازش داریم برای برناما نویسی استفاده میکنیم

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️