2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پردازنده و نسلش که پایین نباشه

قدرت پردازنده برای کار شما کافی باشه

به رم که چند گیگ هست برای کار شما کافیه یا نه قابلیت ارتقا داره؟ شما به ارتقا نیاز نداشته باشی هم اگه قابلیت ارتقا داشته باشه یه امتیاز مثبته

گرافیکش برای کار شما کافی هست یا نه

از ویژگی‌های ظاهری هم یکی بک‌لایت داشته باشه همون نور کیبورد هست که تو تاریکی هم برات تایپ راحت میشه بعضیا نور کیبوردشون قابل نتظیمه تو شدت مختلف

یکی اثر انگشت و تشخیص چهره داره یا نه

صفحه تا ۱۸۰ درجه باز شه هم میتونه امتیاز مثبت باشه

اگه صرفا برای کارهای دانشجویی و پاورپوینت و اینا میخوای خیلی به پردازنده و گرافیک آنچنان قوی نیاز نداری

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
فیلم نگاه کردن عکس و فیلم ریختن ولی یه چیز باشه حالت اسباب بازی نباشه بشه باهاش چندتا کار انجام داد

برا خط اولتون تا ۳۵ تومن اوکیه

منظورتون از چندتا کار فقط کارای اینترنتی هست دیگه درسته؟

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

پردازنده و نسلش که پایین نباشهقدرت پردازنده برای کار شما کافی باشهبه رم که چند گیگ هست برای کار شما ...

سلام 

چون انگار کلا واردهستی به مشخصات لپ تاپ واینا 

ولی اینایی که گفتین من فعلازیاد سر در نمیارم چون تاحالا نداشتم میشه راهنمایی دقیق ترکنید

منظور کار عمومی بشه انجام داد فقط واسه فیلم وعکس نباشه

با اینکه ایسوس لپتاپ خوبیه اما گرونه الکی

شما با ۳۵ تومن لپتاپ لنوو بردارید

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

سلام چون انگار کلا واردهستی به مشخصات لپ تاپ واینا ولی اینایی که گفتین من فعلازیاد سر در نمیارم چون ...

من خودم یه ماه پیش گرفتم اونموقع زیاد سر در نمیاوردم از یه سری چیزاش راضی نیستم الان دیگه تقریبا دستم اومده

شما اگه لپ‌تاپ رو برای کار و پروژه نمیخوای یعنی برنامه نویسی آنچنانی نمیکنی باهاش طراحی خاصی باهاش نمیکنی صرفا برای کارهای روزمره میخوای یه لپ‌تاپ‌ معمولی کافیه براتون 

ولی اگه برای کار میخوایین باید با توجه به نیازتون به پردازنده و رم و گرافیک دقت کنید

و اینکه پنل صفحه IPS باشه کیفیتش بهتره TN ضعیفه OLED هم خوبه 

چت جی‌پی‌تی هم بزنید بهتون اطلاعات خوبی میده که به چه نکاتی دقت کنید

اگه برای کارهای روزمره میخوایید توصیه‌ی من اینه یه لپ‌تاپ معمولی بگیرید هزینه اضافه نکنید سر ویژگی‌هایی که ازش آنچنان استفاده‌ای نمی‌کنید 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

زدم نت میگه پردازنده خیلی ضعیفه

نه اینو نگیر

گوشی و لپتاپ و اینجور چیزا وقتی میخواید بخرید چند روز وقت بذارید برید یوتیوب ویدیوهای تحلیل مدل های مختلف تو رنج قیمتی مورد نظرتون رو ببینید و مقایسه کنید درباره اون امکاناتی که نیاز دارید... یهویی یه مدل انتخاب نکنید بعد ببینید این اصلا مهندسیه به درد من نمیخوره