2777
2789
عنوان

مزاحمت همسایه

177 بازدید | 16 پست

سلام همسایه ها خلی مزاحمت ایجاد میکنن ازعصر تا نیمه شب توی کوچه مینشینند بچه هاشونم داعم توی کوچه فضولی میکنن روزا بچه ها اسایش گرفتن عصر تا شب خودشون پشت در خونم تویپاه مینشینند من نمیتونم راحت رفت اومد کنم چنبارم از دیوارخونم رفتن بالا دوربین گذاشتم دم در شبا ک ذم درمینشینن تعدادشون زیادع از پله های منم استفاده میکنن صداشون بلنده بدخواب. میشیم و اینکه نمیشه راحت رفتو امد کنیم تکون نمیخورن ما وارد یا خارج خونه شیم تابلو زدم همسایه محترم در ذر نشین با تشکر خواهرم میگه من عقده ای هستم بنظرتون حق دارم؟؟؟ دم در مینشینن مشروب میخورن قلیون میکشن 

چرا همسایه های شما و اون تاپیک پربازدید در مورد همسایش و ی سری آدم اینطورین برعکس ما ؟

والا همسایه های ما ما سه ساله اینجاییم تو این خونه ایم تا الان صداشونم نشنیدم فقط یکی دو بار دیدمشون همین انقدر آرکم و بی سر و صدا و با فرهنگن خیلی دوسشون دارم 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بچه ها جلو در خونه ما هم فوتبال بازی میکنن کلی مزاحمت ایجاد میکنن

ما چه کمکی از دستمون بر میاد😂

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نگفتم کاری کنی ، خواستم اسی بدونه تنها نیست

شوخی کردم ناراحت نشو شرمنده اگه حرفم بد بود🌸🌸💖💖💖🌹🌹🌹

چرا همسایه های شما و اون تاپیک پربازدید در مورد همسایش و ی سری آدم اینطورین برعکس ما ؟والا همسایه ها ...

من جایی زندگی میکنم ک تقریبا خونه توش ارزون هست همه قشر ادم اومدن. بنظرت عقده ایم میگم مزاخم رفتو امد نشین

من جایی زندگی میکنم ک تقریبا خونه توش ارزون هست همه قشر ادم اومدن. بنظرت عقده ایم میگم مزاخم رفتو ام ...

نه اصلا 

شما حق داری منم جای شما بودم همینو میگفتم واقعا آدم اذیت میشه

نه والا حق داری ،ماهمسایه هامون هنه خوبن فقط یه مورد دارین کلید نمیبره هی زنگ واحد مارو میزنه منم چون باردارم خوابم نظم و قاعده نداره شبا بیدارم روزا معمولا خوابم وقتی زنگ میزنه بدخواب میشم ،نمیدونم چجوری بگم بهش زشت نشه ،سنشم ازم بیشتره خانمه 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نگفتم کاری کنی ، خواستم اسی بدونه تنها نیست

کاشکی توی کوچه ما فقط بچه بازی میکرد این پشت دز توی پله مینشینن درم از بیرون باز میشه میخوام برم توی کوچه باید از داخل در بزنم بگم درام ذرو باز میکنم بهتون نخوره از عمد از پله خونه خودم تا در پامو محکم میزنم زمین بفهمن ببند شن در بهشون نخوره محل نمیذارن در هم که بهشون خورد داد میزنن ههههووووووشششششششههههه